top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer mitt ex någonsin bry sig om sin son?

Hej Tycker om er sida det jag har skrivit innan har stämt. Nu har jag 2 frågor. Kommer min äldsta son få bra kontakt med sin pappa kommer han att bry sej om sin son. Det har gått lite mer än ett år sen mitt ex lämnade mej o slutade prata med mej. Har han gått vidare med den nya kvinnan el kommer han att vi skall försöka igen.

”Vilsen själ”


Det kommer en dag du han genuint hittar ett intresse för sin son men den dagen ligger tyvärr ganska långt bort

Svar: Tack för fina ord – det betyder mycket att det vi gör faktiskt hjälper och ger glädje.


Hans intresse av sin son hänger tyvärr ihop med hans egna behov de närmaste åren. Det kommer komma en dag då han vill göra det rätta för sin son men den dagen ligger tyvärr flera år fram. Innan dess fattar han inte betydelsen av det han gör nu.

Allt intresse är av godo för din son men skälen bakom handlar som sagt om honom. Går hans liv och hans nuvarande förhållande bra kommer han prioritera det – går det dåligt kommer han prioritera sig själv och med det bli intresserad av sitt tidigare liv och därmed också sin son.


Om ditt ex vill bli ihop igen handlar det om bekvämlighet från hans sida – Skälen till att ni gick isär kvarstår och inget har ändrats så det borde inte handla om vad han eventuellt vill utan om vad du behöver och du behöver inte en repris av ditt förra förhållande utan en väg till ett nytt.

Dessutom kommer det faktiskt att göra din sons far mer intresserad av att hålla kontakten för om du går vidare förstår han att han blir tvungen att anstränga sig mer om han alls ska vara relevant för sin son.

Se framåt med ditt liv och ta hand om dig själv och dina barn så kommer även ditt förflutna bli en bättre del av den framtiden.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentit


bottom of page