top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Drömmar och drömtydning

Image by Joen Patrick Caagbay
Mer om drömtydning

Alla drömmar är bra drömmar

Alla människor drömmer! Ibland kommer vi ihåg våra drömmar i minsta detalj, ibland inte alls. Ibland är drömmarna skrämmande och ibland trevliga. Du kanske tillhör dem som drömmer realistiska drömmar med färger, ljud och dofter eller så är dina drömmar bara svartvita skuggor i tomma rum.

Varför vi drömmer, vad våra drömmar betyder och hur de kan hjälpa oss i våra alldeles vanliga, vardagliga och vakna tillvaro är ett jättestort ämne som du kan läsa mer om i någon av våra många drömartiklar eller så kan du få hjälp att tyda dina drömmar direkt i vår frågelåda.

Men innan du fördjupar dig i ämnet finns det två saker du behöver veta som alltid, alltid är sanna om dina drömmar:

Dina drömmar är alltid relevanta! Oavsett vad du drömmer så har det en betydelse. Det kan vara en liten, liten sak som att den där sista koppen kaffe gör att du sover dåligt eller något väldigt viktigt som att din partner ljuger för dig. Alla drömmar går att tolka och tyda.

Alla drömmar är bra för dig, även mardrömmar! Dina drömmar är aldrig roten till dina bekymmer utan illustrationer av vad som är problemet. Det gör att dina mardrömmar är dina bästa verktyg för att hitta rötterna till dina bekymmer och genom att ta i tu med dem försvinner också mardrömmarna.

bottom of page