top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

PREMIUMSIDOR - för våra prenumeranter

Här hittar du länkar till de sidor som bara är för våra prenumeranter. Som premium-medlem har du förutom allt öppet innehåll på sidan också tillgång till allt extra massor av exklusivt material som bara du som medlem har tillgång till.

Här hittar du artiklar, tester och hela frågebloggen samt vårt stora frågearkiv. Som premium-medlem kan du också boka privata telefonsittningar med Tor eller Hanna, bli spådd i händer och när vi lägger till nytt material kommer du att få tillgång till det först. Allt detta ingår i medlemskapet, du betalar aldrig mer än 99 kronor i månaden.

ToH btb.png

Frågor och svar

Alla frågor och svar - när du vill

Läs svaren på dina frågor när du vill, kommentera eller ställ följdfrågor. Som medlem behöver du inte bevaka sidan för att hinna läsa svaret utan du har tillgång till dem så länge du vill. Vi för gärna en dialog med de som hör av sig till oss och som guldmedlem har du den möjligheten.

logga 500 x 500.png

Frågearkivet

Frågor och svar från förr

Innan vi började med torochhanna.com hade vi en annan hemsida som hette kvaser.net mellan 2000 och 2004. En del av artiklarna från den tiden har migrerat till den här sidan och vi svarade också på massor av frågor. För dig som är intresserad av att läsa dem hittar du ett urval här.

I Ching promo2.jpg

I Ching med fokusmeditation

Den kommande veckans vägledning redan idag

Varje dag ställer vi ett vägledande I Ching hexagram. Efter varje hexagram följer en kort fokusmeditation som förberedelse inför dagens utmaningar och glädjeämnen.

Som premium-medlem har du tillgång till den kommande veckans I Ching.

josh-rangel-aDmYkVd6rs4-unsplash.jpg

Reinkarnations astrologi

En astrologisk titt på dina tidigare liv

Undrar du vem du var, innan du föddes till det liv du har nu? Med hjälp av din horoskopkarta går det att analysera fram vem du var och hur du levde under ditt förra liv. Som premium-medlem kan du ta del av en spännande resa in i ditt eget förflutna och se vad som förenar vem du är nu och var då. 

ToH right 005.png

4 skäl att välja premium!

PREMIUM-medlemskap har många fördelar:

Som du vet är mycket på sidan gratis men vill du ha tillgång till alla tjänster och allt material så kan du bli premium-medlem. Det finns många, många fördelar med medlemskapet och här kan du läsa om några av dem.

bottom of page