top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Tarot, magi och övernaturligt

Morigan.png

TAROTKORT

Tarotkortleken har anor från 1300-talet och har används som vägledning, meditationsredskap, spåverktyg och avkoppling sedan dess.

Här kan du lära dig mer om taroten se ett tarotlägg eller spå dig själv eller någon annan med vår online tarot  

kylev49.jpg

ÄNGLAKORT

Meditativa, vackra, direkta och ibland lite vassa. Änglakort är till för att ge tydlig visdom och svar på enkla frågor. Det finns mer att lära om dem och av dem på vår ÄNGLAKORTSSIDA.

artem-maltsev-3n7DdlkMfEg-unsplash.jpg

MAGISKA REDSKAP

Alla yrken har sina verktyg och precis som med vilket hantverk som helst kan de allra flesta ha nytta och nöje av en del av dem. Här hittar du våra bästa redskap och hur du använder dem

Höger_hand_linjer_o_berg_text.png

KIROMANTI

Konsten att spå i händer är lika gammal som mänskligheten. Det är ett fantastiskt redskap läsa en persons historia och framtid, perfekt för att förutsäga hälsa, personlig utveckling, välstånd och kärlekslycka.

I Ching promo2_edited.jpg

I CHING

I Ching betyder förändringarnas bok och är egentligen inte en spådomskonst utan en samling visdomsord och goda råd. I Ching ger den djärve tid till eftertanke och den saktfärdige mod att komma igång.

drew-beamer-xU5Mqq0Chck-unsplash.jpg

DIN MAGISKA VECKODAG

Visste du att varje veckodag beskyddas av en himlakropp och därför har sina egna styrkor och svagheter?

Läs om vilka unika förmågor din födelsedag ger just dig. 

Veckodagarna.png

VECKODAGSMATCHNING

Inte bara ger veckodagen du föddes på dig unika förmågor den skvallrar också om hur ditt kärleksliv tillsammans med din partner fungerar.

Jämför din och din partners födelsedagar och se vad som väntar er. 

jeremy-bishop-EwKXn5CapA4-unsplash_edite

DET UNDERMEDVETNA

Det här är inte en artikel utan ett personlighetstest utan frågor. I det här testet är det helt ditt undermedvetna som styr och det kommer pröva både ditt tålamod och din själsstyrka. Testa vem du är innerst inne men var beredd på att svaret inte är det du tror.

bruce-christianson-XyZxxJI8g30-unsplash.

DRÖMTYDNING

Alla drömmer! vare sig man kommer i håg sina drömmar eller inte drömmer alla. En del drömmar är skrämmande andra roliga och en del väldigt svårbegripliga. Alla drömmar har dock en sak gemensamt: De finns djupare betydelser i dem och de går alla att tyda.

jaime-handley-elaijFnaBMg-unsplash.jpg

MAGISKA DRÖMMAR

Ibland är dina drömmar inte bara dina utan ett sätt för andeväsen, skyddsänglar eller släktingar som gått vidare att kommunicera med oss. Dessutom kan sanndrömmar rädda oss från framtida misstag.

Ängel_edited.jpg

DEN GUDOMLIGA GRÄNSEN

Gränsen mellan det magiska och det andliga är ofta suddig och skiftande. Vad är hjälp från ovan och vad är skapat av amuletter och magiska formler? Här hittar du allt om det som vanligen ligger på andra sidan den gränsen. 

bottom of page