top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Astrologi

kinesiska tecken alla.jpg

VECKOHOROSKOPET

Hitta ditt kinesiska tecken i tabellen och se hur din vecka kommer att bli. Det Kinesiska horoskopet pratar mer om hur vi fungerar tillsammans än om hur vi ser på tillvaron som individer. En spännande omväxling. 

Yinyang.jpg

HELGHOROSKOPET

Hitta ditt kinesiska tecken i tabellen och se hur din helg kommer att bli. Det Kinesiska horoskopet pratar mer om hur vi fungerar tillsammans än om hur vi ser på tillvaron som individer. En spännande omväxling. 

Image by Josh Rangel

ATT TOLKA STJÄRNORNA

Varje människa har en unik stjärnkarta. Den kartan visar var himlakropparna befann sig exakt i födelseögonblicket, sett från födelseplatsen. Din stjärnkarta utgår ifrån att du är Universums mittpunkt.

bara cirkeln.png

DITT SOLTECKEN

Solen är den stora livgivaren. Utan Solen skulle vår planet vara en öde, iskall klump. Det är också Solens position i horoskopet som talar om vilken årstid du fötts i, om din första tid på jorden var solig och ljus eller mörk och kall vilket gör stor skillnad.

Ditt Sol- eller stjärntecken är grundplåten för din personlighet. Det avslöjar också vilka du trivs med, och vilka du helst inte umgås med.

Vilket_stjärntecken_passar_jag_med_edite

HITTA DIN DRÖMPARTNER

Vem passar du ihop med?

Gör vårt snabba astrotest och se vem du passar med och vad som får er att klicka. Med hjälp av frågor som utgår ifrån ditt element och Soltecken hittar du din supermatchning.

utstrålningstest.png

VAD SER ANDRA I DIG?

Vårt utstrålningstest avslöjar vilket första intryck du gör på andra. Ditt soltecken är den person de du möter lär känna men innan dess får de en första bild av kläderna du bär och hur du för dig. Här får du en bild av vad de ser i dig

Årshjul.JPG

STÅENDE FAVORITER

Ett förhållande behöver mer än att ens tecken passar varandra men en bra teckenmatchning ger en bra start på förhållandet. Och skulle det inte funka blir det i alla fall en rolig dejt.

Image by Jesse Roberts

HITTA HEM ASTRO

Alla stjärntecken älskar olika saker med sina hem. En del vill ha ytor och överblick medan andra gillar starka färger och tunga möbler. Hitta ditt stjärnteckens drömhem här och titta på hur andra tecken vill bo. Dessutom får du tips om hur du får din partnern att köpa dina hemidéer.

Charlotte Perrelli cirkel.png

KÄNDISHOROSKOP

Vem gillar choklad, vem tycker att stand up är kul och vad söker man hos en partner. I våra kändishoroskop får du en astrologisk inblick i vad kända människor och par tänker, tycker, älskar och hatar.

Image by Kuma Kum

REINKARNATIONSASTRON

Har man en persons födelsetid och plats kan man inte bara ställa ett horoskop om vad som ska hända utan också på vad som hänt i tidigare liv. Här hittar du exempel på hur och var några utvalda personen levde sina förra liv.

partier.png

STJÄRNKOLL PÅ POLITIKEN

Man kan inte bara ställa horoskop på människor utan också på händelser och samhällsfenomen. Här hittar du horoskop på våra partiledare och viktiga politiska skeenden i Sverige och världen.

bottom of page