top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Jag är Hanna

Hej

H torso.png
Hanna Vennberg Tolander

Jag fick min första egna kortlek av min pappa när jag var sex år, och det dröjde inte länge innan jag började spå med den. Jag har kvar den kortleken fortfarande men den är så sliten att bara jag kan se vilket kort som är vilket. 

För mig har magi och spådomskonst alltid varit en naturlig del av livet, ungefär som musik eller böcker. Det har alltid varit självklart för mig att världen befolkas av spöken, andeväsen och änglar, och jag har svårt att föreställa mig hur världen ser ut för den som inte ser dem eller känner att de är närvarande.

Ska jag vara ärlig så tror jag att världen skulle vara i bättre skick om fler vågade odla sina andliga sidor istället för att jaga efter materiell status och "framgång".

Tolv år efter min första kortlek fick jag min första tarotlek och ungefär samtidigt började jag studera astrologi på allvar. Efter gymnasiet studerade jag psykologi några terminer, men sadlade om till ströjobb när jag flyttade ihop med Tor. Det var nyttigt att få livserfarenhet från olika områden. Jag har bland annat varit dagmamma, vaktmästare och lärarvikarie. Jag har också skrivit böcker, mest bilderböcker.

Till slut tog horoskopen och spådomarna så  mycket tid att det inte gick att även ha ett "dagjobb", särskilt inte eftersom vi vid det laget också hade småbarn. Sedan dess är detta i stort sett vad jag har ägnat mig åt, och det är också vad jag vill göra.

Min förhoppning nu är att riktigt många av er ska bli guldmedlemmar, så att vi kan utveckla hemsidan och ägna oss helhjärtat åt att hjälpa så många som möjligt och dela med oss av alla våra kunskaper utan att behöva bekymra oss för hur vi ska betala våra räkningar.

Varför spår vi gratis?

Att kunna spå är en mycket speciell förmåga som vi inte fått för att tjäna pengar på. Dessutom skapar pengar ett beroendeförhållande mellan klient och spåperson som riskerar att påverka svaren. Alla kan lära sig astrologi men inte alla kan spå så därför kan du köpa våra horoskop men inte, aldrig någonsin, våra spådomar.

Därför är det alltid gratis att ställa frågor och vi tar aldrig betalt för svaren. Vi använder de redskap vi tycker fungerar bäst för att svara på din fråga. Om du som frågar inte specifikt ber om att vi ska använda en speciell metod (till exempel: Vad säger korten om min sommar?).

Du kan fråga hur mycket du vill, hur ofta du vill och om vad du vill. Det finns inga gränser, däremot finns det några regler. De som rör vad vi INTE svara på och varför kan du läsa om längst ner på den här sidan. Förutom det finns det några praktiska regler.

Den första är att vi alltid svarar på så många frågor vi hinner men vi hinner ibland inte svara på alla. För att alla ska ha samma chanser att få svar och att vi inte ska ha någon personlig information liggande så raderar vi alla inkommande frågor efter 48 timmar. Det innebär att om du inte fått svar inom 48 timmar så kan du ställa din fråga igen.

Den andra är att du aldrig får ett meddelande om att vi har besvarat din fråga. Du är tvungen att själv kolla om vi svarat eller inte.

Det tredje är att bara de tre senaste svaren ligger på startsidan. Sen hamnar de i frågelådan som bara guldmedlemmar har tillgång till. Vi gör så av två skäl:

Reflektion och diskussion: Att kunna läsa sina svar flera gånger kan vara givande och ibland vill man ställa följdfrågor. Dessutom har man ofta nytta av att se att andra brottas med samma livsbekymmer som en själv och ibland kan man dra lärdomar av råd andra fått. Detta är en service vi erbjuder våra PREMIUM-medlemmar. 

Alla spådomar är alltid gratis! Vi behandlar alla frågor likadant och svaren ligger på startsidan en tid för att även de som inte är medlemmar ska kunna läsa svaren. PREMIUM-medlemar har alltid tillgång till alla frågor och svar.

bottom of page