top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Din magiska veckodag

Image by Tyler van der Hoeven

Varje veckodag skyddas traditionellt av en himlakropp, och varje himlakropp för med sig en gudomlig kraft.

Den himlakropp som vakar över just din födelsedag kommer också att påverka ditt liv, att ge dig lite extra tur och beskydd när du behöver det.

Det här är saker som kan vara bra att veta - kanske har du oväntade starka sidor som du kan dra nytta av.

Kolla vilken veckodag du föddes på i en nätkalender och läs vilka unika förutsättningar och särdrag den ger dig.

Söndag - Solen:

Du som är född på en söndag tillhör Solen. För dig är det viktigt att njuta av dagen. Du är glad och optimistisk, och du är dessutom väldigt charmig. I kärlek är du generös och lekfull. Ditt lyckotal är 1. Din speciella egenskap är att du alltid lyckas hitta tillvarons guldkant. Ditt liv blir aldrig riktigt tråkigt.

Sex är allt möjligt för dig. Det kan vara en brinnande passion som överskuggar allt annat, men det kan också bara vara en fysisk lättnad, ungefär som att dricka vatten när man är törstig. Det beror helt på din partner och vad du känner för denne. Du är orädd och nyfiken.

Lämpliga yrken: Artist, butiksbiträde, terapeut, trädgårdsmästare, designer, reseledare.

solen.jpg
Image by Josh Miller

Måndag - Månen:

Du som är född på en måndag tillhör Månen. För dig är det viktigt att vara en sann och äkta människa. Du är känslig och intuitiv, och säkert har du konstnärliga talanger. I kärlek är du uppmärksam och beskyddande. Ditt lyckotal är 2. Din speciella egenskap är att du ofta klarar dig helt oskadd ur mycket farliga situationer.

Sex är viktigt för dig och det handlar både om heta passioner och om närhet. Beröring är något viktigt för dig och i ett kyligt förhållande dröjer det inte länge innan du ser dig om efter något nytt som kan ge dig det du behöver. Du är en mycket erotisk varelse.

Lämpliga yrken: Läkare, veterinär, konstnär, psykolog, socionom, präst.

Tisdag - Mars:

Du som är född på en tisdag tillhör Mars. För dig är det viktigt att vinna. Du är modig och rakt på sak, och du har ett medfött sinne för strategi. I kärlek är du uppriktig och krävande. Ditt lyckotal är 3. Din speciella egenskap är att du nästan aldrig förlorar en strid eller ett gräl. Det blir oftast som du vill.

Sex är dig en fråga om att segra. Du älskar att erövra och du älskar det rent fysiska i den sexuella kontakten. Visst kan du vara trogen om du verkligen älskar någon, men fram till den punkten ser du sex mer som en sport än som en del av kärlekslivet.

Lämpliga yrken: Militär, tekniker, skådespelare, idrottsman, kirurg, administratör.

mars.png
Mercury.jpg

Onsdag - Merkurius:

Du som är född på en onsdag tillhör Merkurius. För dig är det viktigt med omväxling, nya uppgifter och nya miljöer. Du är påhittig och intelligent, och du har verkligen sinne för affärer. I kärlek är du en sann vän och du strävar efter jämlikhet. Ditt lyckotal är 5. Din speciella egenskap är att du aldrig är helt pank. Du har tur med pengar.

Sex är komplicerat för dig. Ditt öppna sätt gör att andra ofta tror att du flirtar med dem när du egentligen bara är trevlig. För att du verkligen skall tända till krävs det kemi. Du tycker om att fantisera, kanske leka rollekar. Ett one night stand ger dig ingenting.

Lämpliga yrken: Mäklare, journalist, lärare, försäljare, reseledare, brevbärare.

Torsdag - Jupiter:

Du som är född på en torsdag tillhör Jupiter. För dig är det viktigt att utvecklas. Du är utåtriktad och orädd, och du älskar utmaningar av alla slag. I kärlek är du lite av en erövrare och mycket charmig. Ditt lyckotal är 7. Din speciella egenskap är att du alltid har turen med dig när chanserna är som sämst.

Sex är något du gärna ägnar dig åt. Du tycker om att testa de tekniska gränserna och du känner till fler ställningar än de flesta. Du är också mycket visuell, det är viktigt för dig att se din partner och att din partner njuter. Ljummen rutinsex tråkar ut dig.

Lämpliga yrken: Präst, producent, uppfinnare, produktutvecklare, politiker, författare.

Jupiter.jpg
venus.jpg

Fredag - Venus:

Du som är född på en fredag tillhör Venus. För dig är det viktigt att skapa, och att älska. Du är godhjärtad och generös, och du har ett medfött sinne för skönhet. I kärlek är du varm och hänsynsfull. Ditt lyckotal är 6. Din speciella egenskap är att du har tur i kärlek, och att de flesta du möter tycker bra om dig.

Sex är för dig en del av kärleken. Du älskar fysisk närhet, att beröra och beröras. Därför är förspel i form av kramar och ömhetsbevis viktigt för dig, du kan inte bara koppla på och av din sensuella sida utan för dig är sex något som pågår även i vardagen.

Lämpliga yrken: Odlare, uppfödare, fastighetsmäklare, lärare, konstnär, jurist.

Lördag - Saturnus:

Du som är född på en lördag tillhör Saturnus. För dig är det viktigt att åstadkomma något som består. Du är seriös och klok av naturen, och du har ett medfött sinne för moral och etik. I kärlek är du återhållsam och trofast. Ditt lyckotal är 8. Din speciella egenskap är att du kan bli mycket gammal med bibehållen vigör.

Sex är något du ägnar dig åt med viss försiktighet. Du är enormt passionerad men du tänker ändå alltid efter före, och när du älskar någon är du mycket trogen. Du tycker inte om att tappa kontrollen och därför är lusta något du inte enbart gillar.

Lämpliga yrken: Arkitekt, jurist, datatekniker, bibliotekarie, elektriker, agronom.

Saturn.jpg
bottom of page