top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Dina stående favoriter - hitta rätt, lätt!

Årshjul.JPG

Säga vad man vill, vissa är helt enkelt lättare att komma överens med än andra.

Ett förhållande är en sak och vägen dit kan vara lång och snårig. Men det finns genvägar dit och vissa man klickar lättare med än andra. Dessutom kan det ju ibland vara så att allt man vill ha är en kul dejt. Här nedan hittar du de tecken som just du oftast tänder till med och vad du kan förvänta dig av ett möte eller ett förhållande.

vädurfärg.JPG

VÄDUREN:

 

Som grädde på moset: Den som kompletterar dig perfekt är Vågen. Där du är stark och framåt är Vågen mjuk och kompromissvillig. När du stångar huvudet i väggen kan Vågen alltid hitta nya lösningar. Samtidigt är Vågen trots sin mjukhet lika viljestark som du och därför en människa som du kan respektera.

Som hand i handske: Samma livsstil som du har Skytten, som också är energisk, aktiv, ärlig och modig. Därtill är Skytten reslysten och kan locka med dig på många strapatser och äventyr. Med en Skytt blir det aldrig tråkigt och även om det blir ett och annat gräl är det i alla fall oftast du som går segrande ur dem.

Lätt som en plätt: Vattumannen är den du lättast kommer överens med. Den lite romantiska figuren faller lätt pladask för dig och ser upp till din stora styrka och energi. Vill du ha någon som beundrar dig och ofta behöver ditt stöd och din hjälp, då är Vattumannen just det rätta tecknet för dig.

oxenfärg.JPG

OXEN:

 

Som grädde på moset: Skorpionen är allt du inte är – dramatisk, passionerad och mystisk. Med en Skorpion i ditt liv öppnas nya dimensioner och vardagen får ett större djup. Samtidigt delar du och Skorpionen en stark känsla för hem och trygghet och ni tänker båda långsiktigt. Ett perfekt val som ofta varar livet ut.

Som hand i handske: Med en Stenbock vid din sida blir det inga ekonomiska bekymmer. Precis som du är Stenbocken strävsam, envis, ekonomisk och praktisk. Vill du ha en samarbetspartner som gärna tar initiativet när det kommer till större projekt men som låter dig bestämma till vardags, då har du hittat rätt.

Lätt som en plätt: Söker trygghet hos dig gör gärna Fisken, som dessutom tycker om att ömsint pyssla om dig, i synnerhet när du blir sjuk. Nybakade bullar och fluffiga kuddar är enkla sköna ting att njuta av om du har Fisken vid din sida. Här har du någon som tycker om dig precis som du är.

tvillingarnafärg.JPG

TVILLINGARNA:

 

Som grädde på moset: Skytten älskar dina idéer, tar dem och förvandlar dem till härliga äventyr. Med Skytten får du ett livfullt, utmanande liv som aldrig blir stillastående och tråkigt. En Skytt gillar också alla dina vänner, och du gillar Skyttens. I det här fallet är delad glädje verkligen dubbel glädje.

Som hand i handske: Med Vattumannen har du alltid någon att prata med. Ni har båda talets gåva och förstår varandra bra. Ni tycker också om att göra samma saker, och Vattumannen som är lite mer stillsam uppskattar din impulsivitet. Du tycker om att inspirera andra och Vattumannen ger dig alltid ett bra gensvar.

Lätt som en plätt: Väduren är ett lätt val för dig. Med massor av energi men ofta brist på idéer blir Väduren överlycklig över din impulsivitet och förmåga att hitta roliga saker att göra och spännande ställen att resa till. Ett förhållande er emellan blir explosivt och ganska drivet. När det händer saker så händer de fort.

kräftanfärg.JPG

KRÄFTAN:

 

Som grädde på moset: Du vill ha ett tryggt liv, och då är Stenbocken rätt val. Samtidigt som Stenbocken ger dig en stabil grund att stå på respekterar Stenbocken din egen vilja och dina idéer. Du tar dessutom fram Stenbockens mest mjuka och trevliga drag som ofta göms under en sträv yta.

Som hand i handske: Mellan dig och en Fisk kan det växa fram en enorm ömhet. Era känsliga och konstnärliga sidor får fritt spelrum och om någon verkligen förstår dig, så är det Fisken. Ni delar värderingar, dessutom är ni båda mycket sensuella och kan hitta ett mjukt men glödande erotiskt samspel.

Lätt som en plätt: Oxen faller som en sten för din mjuka och mystiska charm och kräver inte mycket arbete för att fånga och behålla. Du trivs också bra med den trygga Oxen. Kom dessutom ihåg att vägen till Oxens hjärta alltid går genom magen – oavsett Oxens kön. Perfekt för dig som är Zodiakens bästa kock!

lejonetfärg.JPG

LEJONET:

 

Som grädde på moset: Du och Vattumannen är som två sidor av samma mynt. Ytligt sett har ni inte ett drag gemensamt men i själva verket delar ni värderingar, behov och livsmål på många sätt. Dessutom älskar du att bli beundrad, och ingen kan sätta dig på en så hög piedestal som Vattumannen.

Som hand i handske: Väduren tar fram dina bästa sidor och fyller ditt liv med gemensamma aktiviteter. Med en Vädur vid din sida kommer du längre än du skulle ha gjort på egen hand – Väduren är alltid inspirerande och pådrivande. Ert liv tillsammans blir aldrig tråkigt. Ni sporrar alltid varandra till nya stordåd.

Lätt som en plätt: Din oslagbara charm och entusiasm fångar lätt in Tvillingen, som låter sig imponeras av ditt kungliga sätt. Den beundran du väcker hos Tvillingen är dessutom bestående och äkta. Ni kan bli goda vänner och inte bara ett kärlekspar, och ert liv tillsammans fylls av nöjen.

jungfrufärgdjärv.JPG

JUNGFRUN:

 

Som grädde på moset: En Fisk är helt rätt för dig. Mjuk, sensuell och lyhörd trivs Fisken bra med att du är praktisk, noggrann och ansvarskännande. Fisken tycker om dina goda råd. Fisken är också bra på att få dig att se ljust på tillvaron. Med en Fisk vid din sida kan du koppla av och njuta av livet.

Som hand i handske: Oxen och du har samma livsmål – ett hederligt arbete, god ekonomi, ett välordnat och bekvämt hem, och en trivsam fritid. Oxen är bekväm av sig till skillnad från dig och uppskattar verkligen allt du gör i hemmet. Oxen är också ännu bättre än du på investeringar som ger en säker, långsiktig avkastning.

Lätt som en plätt: Kräftan är ditt säkra kort. Du kan alltid räkna med att den hemtama, konstnärliga Kräftan uppskattar din strävsamma läggning och faller som en sten. Dessutom uppskattar Kräftan din humor och hela ditt sätt att vara. Ni trivs bra tillsammans och du känner dig väldigt uppskattad.

vågenfärg.JPG

VÅGEN:

 

Som grädde på moset: Väduren har den dådkraft du ibland saknar. Dessutom är Väduren genomhederlig, något som du uppskattar mer än något annat. Ni respekterar varandra och även om diskussionerna ibland blir heta grälar ni sällan och ni delar både värderingar och åsikter utan att tråka ut varandra.

Som hand i handske: Tvillingen och du har roligt åt samma saker och på samma sätt. Din vardag blir aldrig trist med Tvillingen vid samma bord och livet blir aldrig enformigt utan fylls av nöjen, resor och skratt. Ni har massor av gemensamma intressen och får lätt gemensamma vänner.

Lätt som en plätt: Enklast fångar du ett Lejon. Din generositet och ditt varma hjärta förför Lejonet som älskar överflöd både materiellt och känslomässigt. Dessutom är Lejonet väldigt generöst tillbaka. Ni trivs så bra ihop att omvärlden gärna bleknar bort. Lejonet får dig också att känna dig bildad och smart.

skorpionenfärg.JPG

SKORPIONEN:

 

Som grädde på moset: Oxen är både trygg och lugn men samtidigt djupt sensuell vilket matchar dig som tillhör det mest passionerade tecknet. Oxen är inte så lättpåverkad som många andra och det ger dig en jämlik partner som du inte inte är lätt att manipulera utan kräver ärlighet och öppenhet.

Som hand i handske: Du och Kräftan kan komma varandra oerhört nära. Ni delar en konstnärlig ådra, ett sinne för estetik och en utpräglat god smak. Dessutom är ni båda känslomänniskor som trivs med en partner som kan besvara de egna känslorna med samma mynt. Tillsammans får ni det vackert och mysigt.

Lätt som en plätt: Jungfrun som har många dolda drifter faller för din intensitet och djuriska utstrålning. Det blir kanske konfliktfyllt när ni skall leva tillsammans men det blir också glödhett. Och i det rent praktiska är ni faktiskt överens på fler punkter än man först skulle kunna tro, vad arbete och ekonomi anbelangar t ex.

skyttenfärg.JPG

SKYTTEN:

 

Som grädde på moset: Tvillingen inte bara står ut med din stora uppriktighet utan tycker om ditt raka sätt. Tvillingen står också rycken när du vill hålla högsta möjliga tempo, och älskar äventyren som du föreslår. Tillsammans får ni aldrig tråkigt, ni delar en enorm livsaptit och nyfikenhet på världen.

Som hand i handske: Lejonet och du är ofta på samma våglängd. Visserligen är Lejonet bekvämt av sig medan du däremot jämt är i farten, men ni trivs båda med ett aktivt liv och ni uppfattar omvärlden på ungefär samma sätt. Ni delar också en passion för storslagna upplevelser och ett liv som inte är vardag.

Lätt som en plätt: Vågen, som vanligen är lite av en humanist, förtrollas av din frihetslängtan och din uttalade avsky för allt förtryck. Därför ger dig Vågen också mycket svängrum, även på sin egen bekostnad. Ni har en intellektuell gemenskap och också ett mycket lätt liv tillsammans.

stenbockenfärg.JPG

STENBOCKEN:

 

Som grädde på moset: Du har stora ambitioner, och Kräftan ger dig någon att göra alltsammans för. Dessutom beundrar Kräftan din styrka och ditt praktiska handlag. Ovanpå det vill Kräftan gärna pyssla om dig. Du trivs, och det lockar också fram dina dolda, mjuka sidor till glädje för båda parter.

Som hand i handske: Jungfrun är lika strävsam och flitig som du, och kompletterar dig väl. Satsar du högt, tar Jungfrun hand om detaljerna – en klar fördel om ni t ex köper hus ihop. Ni delar fritidsintressen och livsåskådning, det blir vanligen inte många gräl eftersom ni helt enkelt är överens om det mesta.

Lätt som en plätt: Ditt enklaste val är en Skorpion, som dras till dig som en fluga till socker. Du har något hemlighetsfullt över dig och Skorpionen vill hemskt gärna ta reda på vad det är. Sedan blir Skorpionen så förtjust i din styrka och den trygghet du erbjuder, att han eller hon helt enkelt aldrig vill mista det.

vattumannenfärg.JPG

VATTUMANNEN:

 

Som grädde på moset: Du vill älska någon helhjärtat, som i en saga. Och det mest sagolika som finns att tillgå är ett Lejon, som älskar att bli älskat och beundrat och dessutom generöst ger kärlek tillbaka. Tillsammans kan ni utestänga resten av världen när den blir för svår att leva i. Lejonet ger dig lycka.

Som hand i handske: Samma sätt att tänka har du och Vågen, och ni har alltid något att prata om. När du är tillsammans med Vågen uppstår snabbt ljuv romantik. Tiden går fort i den andras sällskap och dessutom delar ni som sagt många åsikter och värderingar. De gånger ni inte gör det kan ni resonera om saken och behöver inte gräla.

Lätt som en plätt: Skytten fastnar snabbt för din originalitet och ditt intellekt. Eftersom Skytten ständigt söker nya upplevelser tröttnar Skytten aldrig på dig, som är mångfacetterad och benägen att pröva nya grepp hela tiden. Full av beundran inför din idealism och övertygelse är Skytten ett bra stöd vid din sida.

fiskfärg.JPG

FISKARNA:

 

Som grädde på moset: Ni har båda varma hjärtan, och just därför är Jungfrun ett utsökt val. Där du är tankspridd är Jungfrun mera praktisk; där Jungfrun är lite väl krass och kontrollerad är du ömsint och mer visionär. Tillsammans kan ni åstadkomma storverk och dessutom uppleva sann kärlek.

Som hand i handske: Du och Skorpionen har samma ådra för mystik och magi, samma djup och intensitet. Tillsammans kan ni väcka varandras passioner och uppleva livet på en nivå som de flesta aldrig kommer i närheten av. Omvärlden försvinner. Kanske inte så praktiskt, men ack så njutbart.

Lätt som en plätt: Stenbocken känner att du behöver tas om hand och låter sig lite luras av din synbarligen mjuka och opraktiska personlighet. Det slutar ofta med att det är du som pysslar om Stenbocken snarare än tvärtom, men du får en trygg och stabil tillvaro som du trivs med, och en mycket uppmärksam partner.

bottom of page