top of page
ToH right 005.png
Tor och Hanna

Jag är Tor

Från det att jag skaffade min första tarotlek på en språkresa till England 1984 har jag haft ett aktivt intresse för det som ligger lite bortom horisonten.

Det hindrade mig inte från att samtidigt vara väldigt jordnära och ha en stark tro på vetenskap matematik och den här världen som den ser ut, såg ut och troligen kommer att se ut.

Men det ena behöver inte utesluta det andra så samtidigt som jag läste naturvetenskap och inledde en karriär som yrkesofficer lärde jag mig spå i kort, meditation och den värld som börjar just i de skuggor där vår vanliga värld slutar.

Så när jag 1995 fick möjligheten att kombinera naturvetenskap och magi på heltid och bli tidningen AMELIAS astrolog så tog jag språnget och sedan dess har jag haft förmånen att hjälpa andra på heltid i olika tidningar, i radio, tv och på nätet.

Mina främsta styrkor ligger i de områden som gränsar till det vetenskapliga och lutar sig på matte, fysik och psykologi och där hittar man bland annat astrologi, kiromanti, feng shui, i ching och drömtydning. På den mera magiska sidan läser jag tarotkort, gör auraläsningar och använder pendlar. Mitt emellan dessa är jag också bra på att hitta det som kommit bort och ligger glömt eller gömt.

Mina "medarbetare"

Morigan.png

Morigana är min Hanson-Roberts tarot och den har varit med mig länge. Perfekt för alla nyanserade spådomar eftersom hon är tydlig samtidigt som hon har tarotens hela detaljrikedom över sina 78 vältecknade kort.

Craft.png

Craft är min lenormandlek.

Perfekt för snabba och tydliga spådomar men saknar lite av Moriganas finess. Jag har ofta med mig Craft när jag är ute eftersom lenormandleken är så smidig med sin 36 kort.

T torso.png
Tor Tolander
bottom of page