top of page
  • Skribentens bildTor

Det blir ni...

Hej! Kommer T och jag att bli ett par i framtiden. Tack på förhand

AnneSvar: Ja, men det är någon annan som står mellan er innan det händer. T är inte ditt nästa förhållande men ni hittar varandra längre fram.

77 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Selma Lucas
Selma Lucas
Jun 07, 2022

Jag vill tacka Dr Alaba för att han tog tillbaka min man som lämnade mig och barnen i nästan 2 år. Jag fick aldrig veta att jag skulle lämna tillbaka den förrän jag såg en kommentar på internet om Dr Alaba och jag kontaktade honom, efter att ha följt alla instruktioner som Dr Alaba gav mig, kom min man tillbaka och bad om förlåtelse inom 48 timmar. Tack vare doktorn är din besvärjelse riktigt bra. För er som har äktenskaps-/relationsproblem bör ni kontakta honom för hjälp via dralaba3000@gmail.com, eller så kan ni lägga till honom på whatsapp och viber med detta nummer: +1(425) 477-2744. jag önskar dig allt gott

Like
bottom of page