top of page
  • Skribentens bildTor

Blir det vi igen?

Blir det jag och min exmake igen

AnnicaSvar: Ja men är det verkligen det som är bäst för dig?

Blir ni ihop kommer det som fick er att bryta upp återigen bli det som står i centrum för ert förhållande.

Tid behöver gå och en stor insikt behöver göras innan det kan bli ni på ett sätt som varar.

53 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Selma Lucas
Selma Lucas
Jun 07, 2022

Jag vill tacka Dr Alaba för att han tog tillbaka min man som lämnade mig och barnen i nästan 2 år. Jag tror aldrig att han kommer att komma tillbaka förrän jag såg en kommentar på internet om Dr Alaba och jag kontaktade honom, efter att ha följt alla instruktioner som Dr Alaba gav mig, kom min man tillbaka och bad om förlåtelse inom 48 timmar . Tack vare doktorn är din besvärjelse riktigt bra. För er som har äktenskaps-/relationsproblem bör ni kontakta honom för hjälp via dralaba3000@gmail.com, eller så kan ni lägga till honom på whatsapp och viber med detta nummer: +1(425) 477-2744. jag önskar dig allt gott

Like
bottom of page