top of page

Hur kommer jag igång med träningen?


Jag rör inte på mig. Jag vet att jag borde träna men det blir inte av, jag har ingen motivation alls. Kan du fråga korten hur jag ska bära mig åt för att komma igång?

En annan sak, jag funderar på att byta jobb, Jag har mer eller mindre blivit erbjuden ett nytt men är osäker på om det blir bra eller om det kanske kommer att gå dåligt för det företaget.

"A N"


Svar: Korten hälsar att det mycket riktigt kommer att gå trögt att börja träna, och rekommenderar att du väljer någon form av motion som också innebär att du lär dig nya saker. Det motiverar dig. Så kanske ska du leta efter en hobby som också ger dig motion? Eller en sport som i hög grad kräver inlärning, som ridning till exempel. Bäst vore om det var något som sker ute i naturen. Några exempel skulle kunna vara svampkurs, fågelskådning, mineralogi.

Det är också viktigt att du undviker obehag i samband med att du rör på dig. Var noga med bekväma kläder och rätt skor så att inte minnet av motionen blir att det var smärtsamt och jobbigt och gav dig skavsår.


Du gör rätt i att vara misstänksam mot arbetserbjudandet du har fått. I varje fall verkar företagets utvecklingsplan vara en aning naiv. Granska den noga innan du ens funderar på att tacka ja. Kolla också hur mycket inflytande du själv skulle få. Korten ser inte ut som om du skulle kunna "rädda dagen" åt företaget men det kan möjligen vara värt att fundera på ändå. Bara du vet ju exakt hur mycket energi och tid du kan tänka dig att lägga ner.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentarer


bottom of page