top of page

Finns det en kärlek för mig?


Jag har varit singel ett bra tag nu och undrar om det finns något hopp för kärlek? Var ska jag leta, det känns som om när jag gillar någon så är det inte besvarat och när någon gillar mig är det alltid någon jag inte vill ha.

"J Csson"


Svar: För vissa av oss stämmer inte utstrålningen med insidan. Jag misstänker att det är det som är problemet i ditt fall. Med tanke på att du är Fisk så skulle jag tippa att ditt favoritgodis varken är choklad eller salt utan snarare smågodis som är syrligt eller sött. Eller frukt. Det skulle i så fall peka på att du har Ascendenten (som styr image och utstrålning) i ett eld- eller lufttecken. Jag kan inte kolla eftersom jag inte har din födelsetid men jag skulle nästan bli förvånad om anledningen var en annan.


Resultatet är att de som faller för dig troligen är eld- och luftpersonligheter, och du dras inte till dem. Du dras till jord och vatten (som du också passar med, inte bara för att du är Fisk utan också för att du har Månen, Merkurius och Venus i jord eller vatten), men de trivs inte med det intryck du gör. Trösten här är att när du väl hittar någon som det klaffar med så blir relationen sannolikt mycket bra och mycket hållbar.


Tricket är att mötas i ett sammanhang där första intrycket inte är avgörande alls. Till exempel där värderingar går före (vissa föreningar, välgörenhet, politiska organisationer, religiösa grupper) eller där ett gemensamt intresse är viktigare (också föreningar, kurser, aktiviteter, nätgrupper). Om du inte redan har en hobby som passar, plocka upp en du tror att du verkligen kan trivas med. Då är det störst chans att du också hittar rätt partner.


Efter den fjärde är mars för övrigt en ovanligt bra kärleksmånad för dig i år, med extra tur i kärlek 21-23/3.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page