top of page

En Jungfru med många talanger


Jag är supernyfiken på vad ni kan säga om mig bara genom när jag föddes. Tack på förhand, så spännande!

"-"


Svar: Du är född i Jungfrun med Månen i Fiskarna, ett par dagar före fullmåne. Och du har Ascendenten precis i slutet av Lejonet. Det går att säga en hel del bara om det,

Till exempel att du gör ett första intryck som inte stämmer med resten. Det första man tänker när man träffar dig är att du är charmig och intensiv, fokuserad, öppen. Men det tar inte lång stund förrän andra sidor växer fram - att du snarare är seriös, kompetent, analytisk och en smula reserverad.

Det är lätt att lära känna dig men svårt att lära känna dig på djupet, för du har många -väldigt många - facetter. Till vardags är du förnuftig, pragmatisk (och kanske till och med krass, skulle vissa säga) men du är samtidigt väldigt medveten om andras känslor och du är mycket mer empatisk än ytligt bekanta tror att du är. Ibland är du så empatisk att andras lidande gör att du också lider, och det kan periodvis vara ett problem för dig. Att hantera känslor, särskilt negativa som oro och nedstämdhet, är förmodligen ett återkommande hälsoproblem för dig.


Du har anlag för musik, finare matlagning, psykologi och skådespeleri men du brinner troligen inte för något av detta. I vart fall måste du hitta exakt rätt intresse för att det ska kunna utvecklas till en passion. Du har också en förmåga att uppfinna och konstruera saker men det är en komplicerad talang som du kanske inte vågar satsa på trots att du mår som bäst när den här sidan av dig får fria tyglar.


Utveckling är väldigt viktigt för dig, du vantrivs om du börjar känna att livet står still, och det påverkar snabbt din självkänsla. Du kommer att studera nya ämnen hela livet, ibland men inte alltid via konventionella studier.


Du lägger också ner mycket tid på att förstå dig själv och man kan nästan säga att det behövs eftersom du har en så komplex personlighet. Du är i grund och botten en typisk Jungfru - logisk, smart, jordnära, praktisk, följsam, kritisk - men det är lite "med extra allt" över det. Utöver Jungfruns typiska drag så har du också Vågens språkliga förmåga och medfödda humor, och du har Skorpionens passion och obrottsliga lojalitet. Och så är du dessutom känslig och mycket intuitiv. Du skulle antagligen kunna utveckla mediala eller magiska förmågor om du ville.


Vad du kommer att koncentrera dig på är väldigt svårt att säga och du är själv så pass kluven att jag tror att ditt liv kommer att göra ett stort antal större vändningar. Det viktigaste för dig är självinsikt och självutveckling, och med det som bas kan du tackla nästan vad som helst. Om du vid något tillfälle känner att du inte vet vad som borde vara nästa steg, så kommer det alltid att fungera att fokusera på ny teknik och nya vetenskapliga rön ett tag tills du har hittat ditt nästa mål.


17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page