top of page
  • Skribentens bildTor

Kommer jag bli smal?

Jag skulle så himla gärna vilja få veta om jag kommer bli smal? Jag ska beställa nått sorts örtgrejs som jag hoppas ska öka ämnesomsättningen ... Hur ser det ut med kärleken i mitt liv? Jag ställer så onödiga frågor men jag är så himla nyfiken och nervös alltså... Jag ska ju flytta, kommer jag få en pojkvän där? Hur lång tid kommer det att ta? I s f vad börjar hans namn på? Mitt liv känns så tråkigt kommer det bli roligare sen?


Du behöver inga genvägar och strikt diet kommer inte göra dig lycklig

"Bea"

Svar: Det finns rätt många preparat som är ren bluff. Visst finns det saker man kan äta för att öka ämnesomsättningen men det är onödigt att lägga ut stora pengar på det. För det mesta har man saker hemma som duger bra, tro det eller ej. T ex pepparstark mat. Men i din ålder skall man inte trixa med ämnesomsättningen, det är alldeles för farligt. Hur motigt det än känns är motion en mycket bättre idé. Och inget fanatiskt tränande då heller. Men om du idrottar ett par-tre dagar i veckan skall du se att din ämnesomsättning tar fart på ett naturligt och bra sätt. Genvägar är väldigt sällan en god idé när det gäller hälsan. Så strunta i örtgrejset och rör på dig istället. Det får du dessutom bättre färg, snygg figur och mer ork av. Du bör undvika sporter som sliter på lederna, och var noga med uppvärmningen. Ditt stjärntecken har ofta känsliga leder. Kombinerat med din Ascendent är det fötter, fotleder och höftleder som sannolikt är känsligast på din kropp. Då är det viktigt att vara varm och mjuk i kroppen, framför allt innan man utsätter den för stötar (som hopp t ex). Annars kan jag inte se annat än du sannolikt skulle må bra både inuti och utanpå av att sporta. Kanske skulle det ge dig nya vänner också på kuppen.

Skall man tro ditt horoskop kommer din kropp hur som helst att smalna av runt sommaren 2023 - så länge du inte frossar i godis och snacks förstås. Men din förbränning bör gå upp då.

Vad gäller kärleken i ditt liv ser det ut som om du slår dig ner med någon ganska tidigt, för du har ett mycket bra tillfälle att skaffa barn 2027 redan. Du har nog dina dubier när du kommer dit, men det vore en god idé.

Den närmaste framtiden är en lite annan sak. Jag tror att det dröjer lite innan du hittar en pojkvän, men det beror också mycket på dina egna vägval. Tur i kärlek och därmed bättre chanser att hitta någon har du 5-14/3 om vi nu skall tala lyckodatum den närmaste tiden. Sedan har du bra datum 26/12-4/7 och 27/5-7/9. Vad hans namn kan tänkas börja på vet jag inte. Du kan dock testa att spå fram det själv: Tag ett äpple, skala det så att skalet blir en enda lång remsa, ta remsan och kasta den över vänster axel. Enligt traditionen skall remsan falla så att den visar första bokstaven i din tillkommandes namn.

Det här att ditt liv känns tråkigt ... jag skulle kunna kläcka en kliché om hur det känns att vara i din ålder, men det tänker jag inte göra. Det är faktiskt inte där skon klämmer heller. Du har en väldigt aktiv konjunktion Merkurius-Saturnus som håller in dig och saktar ner dig, och dessutom stör den konjunktion mellan Mars och Jupiter som kommer att ge ditt liv enorm färg framöver. Det innebär bl a att du inom ett par år kommer att bli mer utåtriktad, mer energisk, mer fokuserad. Du kan redan nu börja odla den energin genom att satsa på någon sport eller hobby där du får starka känslomässiga utlopp (d v s där du blir arg, upprörd, livlig, engagerad). Men även om du inte gör något åt det alls kommer Mars-Jupiter att sakta men säkert ta över mer och lämna mindre till Merkurius-Saturnus. Och kombinationen av Merkurius och Saturnus är inte heller bara av ondo, det finns det inga aspekter som är. Bl a kommer den med tiden att göra att du kan uttrycka dig med stort allvar och få andra att lyssna på dig, något som kan komma till god hjälp i ditt yrkesliv framöver.

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page