top of page
  • Skribentens bildTor

Bränd sedan tidigare, behöver råd

Fråga Tor och Hanna: Har nyligen träffat en tio år äldre man, och vi har blivit väldigt fästa vid varandra från första stund. Han är lugn, sansad och känns väldigt trygg men är ändå väldigt ungdomlig i sinnet, rolig, gillar alla sorts musik som man kan höra på ute på krogen, tycker om att dansa m.m. Jag känner mig dock lite skadad efter min senaste relation som varade i några år innan jag definitivt bröt. Har återhämtat mig väldigt bra men känner nu när jag börjar få känslor att jag blir lite konstig, vill inte att han ska tycka om mig för mycket, för tänk om jag inte vill fortsätta då kommer jag att såra honom och att han verbalt uttrycker sina känslor för mig känns svårt att höra. Jag vill inget höra, tycker det är för tidigt att säga så starka ord. Jag kanske är hans älskling i tre månader och efter det kanske jag bara är en bitch, vem vet, han känner ju inte mig och vice versa förstås. Vi båda är definitivt kära i varandra, det råder det inget tvivel om.

"Stenbocken"Svar: Låt mig börja med att säga att ni passar väldigt bra ihop. Men just i detta kan också ligga skälet till att du drar öronen åt dig. Just er kombination leder till enormt starka känslor och till en närhet som mycket snabbt skulle förändra er båda två. Till det bättre, sannolikt, men det kan vara skrämmande nog ändå. Ni är så lika att det kan orsaka problem - ni tycker verkligen om nästan exakt samma saker. Skillnaderna är precis så stora att det skapar lite dynamik. Men ni vill båda ha ett förhållande grundat på vänskap och intellektuell gemenskap (du kan dock känna att det blir lite för lite intuition och lite för mycket verbala budskap ibland). Ni har ungefär samma typ av humor (smått sarkastisk) och samma sätt att tackla vardagen. Ni är båda praktiskt sinnade, särskilt i känslofrågor. Jordnära. Det är bara i konflikter ni är olika och inte på något besvärligt sätt, han är lite mer handlingskraftig och du är lite mer av en teoretiker bara. Ni kan lära av varandra.

Att finna ett så starkt förhållande när man blivit bränd innan är jobbigt, för det blir så mycket på en gång. Men det är också vägen tillbaka till kärleken. Han kan mycket väl vara ditt livs stora kärlek - låt inte dina tvivel hindra dig från att upptäcka om det är så eller ej.

64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page