top of page
  • Skribentens bildTor

Vill ni samma sak kommer kärleken

Tar mig ingenstans i mitt kärleksliv. Vet inte om jag är med rätt person? Mycket är bra, men mycket är också kämpigt. Och jag tvekar, vilket gör att jag bara stampar på samma plats. Har upplevt starka känslor två gånger de senaste åren. Men blivit bränd på olika sätt båda gånger. Vill ha dom känslorna men med rätt person. Känner att livet springer iväg. Vill hinna med ett till barn och hus innan jag är för gammal.

Isa


Om ni delar längtan växer kärleken

Svar: Just nu handlar det om ett val. Kärleken kommer och det kommer kännas helt rätt men ska det bli rätt med personen du är med nu behöver ni dela livsmål.

Om hen brinner för det du brinner för (barn, hus, framtid, kärlek) kommer ni hitta ett sätt. Ni kan behöva hjälp att hitta rätt men ni hittar rätt.

Om det däremot inte går att hitta den gemensamma grunden (två av fyra räcker så länge det är kärlek och barn) så kommer ert förhållande fortsätta vara nästan rätt och nästan rätt kommer tära på dig och er.

Oavsätt vilket kommer du hitta kärleken igen men om du inte hittar den med din partner kan det bli försent för att du ska känna dig bekväm med barn. Hus JA det kommer, Kärlek som sagt också och med den en framtid.

Så frågan är hur viktigt barn är i relation till det andra.

Det finns möjligheter till barn i din (relativt) nära framtid (1-6 år) men det fodrar som sagt antingen ett ensidigt beslut från din sida och allra helst att ni två hittar varandra.

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page