top of page
  • Skribentens bildTor

Vem påkallar min uppmärksamhet?

Hej! Jag undrar om ni kan se vem det är som petar på mig hela tiden under min vakna tid, jag får liksom aldrig en lugn stund? Sen så undrar jag om ni kan se något positivt som kommer att hända i mitt liv? Mvh

LN.


De som vakar över dig är inte de som petar på dig. Dek kan dock finnas fysiska skäl till känslorna. Prata med din Hälsocentral.

Svar: Jag ser faktiskt ingen som är tillräckligt stark eller närvarande för att kunna ge den effekten. Särskilt inte under dina vakna timmar.

Däremot pratar korten en hel del om stress och fysiska behov och symptom.

Det finns ett antal åkommor som uttrycker sig med att man känner sig ”petad på”, berörd eller nypt.

Det kan vara läge att kolla med din hälsocentral och bara ta upp det du känner som symptom, särskilt då korten inte ser en synnerligen andlig anledning.

(Du har ”sällskap” men inget som brukar eller ska uttrycka sig som det du beskriver.)

Positiva händelser. Det kommer hända en hel del som får positiva effekter framöver men du kommer inte uppleva allt som bra när det händer.

Bäst och starkast: En ändring av arbetsuppgifter för med sig nya möten när julen närma sig. Den leder till nya vänner och stora kärlekschanser.

Långsiktigt givande: Februari blir en månad då mycket avgörs. Allt du väljer att satsa på och verkligen lägga energi på då kommer få effekter som håller i sig.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page