top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Vem ljuger?


Det har hänt en jobbig sak mellan min mamma och min tjej. De har helt olika story om hur det gick till och tyvärr ljuger en av dem. Men vem?

"Stressad"


Svar: Jag kan inte ge dig ett rakt svar. Mina kort råder dig att fokusera på den pågående krisen, och menar dessutom att någon lögnare i traditionell mening finns det inte här. Båda två verkar (mer eller mindre) tro på den egna versionen. Men det är inte viktigt. Viktigt är det däremot att du hamnar i kläm medan en svår konflikt pågår mellan två människor som du har starka band till. Konflikten handlar dessutom inte bara om det som hände utan den har djupare rötter än så, vilket gör att det inte löser särskilt mycket att lista ut vem som eventuellt friserar vad.


Tarotkortens råd är att du är vänlig men neutral mot båda två, så gott det går. Om du försöker hitta en sanning eller spika en exakt version så uppstår bara fler problem. Om du hamnar i ett läge där någon av dem tvingar dig att ta ställning så kan det faktiskt löna sig för dig att ta ett par rejäla kliv bakåt och i värsta fall göra dig oanträffbar ett tag. Det här är två relationer som du är rädd om, och just nu finns det praktiskt taget ingenting du kan göra som inte riskerar att göra allting värre.

50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page