top of page

Veckans änglatips!


Välj de två kort som känns mest positiva för dig

Hej, Hanna här!


Tekniska problem har varit temat för den här veckans änglatips, så här långt. Först blev det nödvändigt med omfotografering på grund av en stor konstig ljusfläck som gjorde att ett av korten syntes dåligt. Sedan krånglade formateringen på hemsidan. Ovanpå det så känner sig Kyle krasslig. Om andar kan få snuva så är det nog det han har. Korten känns sträva och han luktar lite underligt.


Jag har frågat honom om han skulle vilja sjukskriva sig denna vecka men han vill absolut inte. Han vill så gärna ge goda råd - och förra veckan var jag själv sjuk nästan hela veckan och kunde inte alls arbeta med korten så ofta som jag ville. Så nu gör vi så här i alla fall.


Som vanligt handlar änglakorten om saker du själv kan göra för att må bra, snarare än om yttre händelser. Dessa kort gäller för veckan 17-23/2.


Välj de två kort som känns mest positiva och läs sedan ditt budskap här nedan.Du som valde de två översta korten: Rätt vecka för att skapa, men skapa ur själen. Stäng av överjaget och självkritiken ett tag. I andra sammanhang denna vecka är det helt och hållet ditt intellekt och ditt överjag som får styra, och just därför är det så viktigt att du skapar ett utrymme där ditt undermedvetna får säga sitt.


Du som valde de två understa korten: Det är lätt hänt att oro och minnen av tidigare misslyckanden gör det svårt för dig att komma framåt. Här häller det att verkligen satsa på positiva tankar och använda så effektiva metoder som möjligt för att få bukt med den inre rösten om den får för sig att säga att du inte duger eller att något inte går.


Du som valde de två korten till vänster: Du har gott om kreativ kraft och storslagna idéer, och balansen mellan dina kunskaper och dina instinkter är nästan perfekt just nu. Satsa på dig själv denna vecka, låt andra ta över rutinuppgifter och vardagsbestyr så att du kan flyga högt. Våga se om inte drömmar och stora ambitioner kan bli verklighet.


Du som valde de två korten till höger: För att få en riktigt bra vecka så behöver du spegelvända hur du löser saker. Använd logik och intellekt i känslofrågor, när det handlar om dina relationer eller om konflikter med närstående. Och använd hjärtat och intuitionen i sammanhang där du brukar förlita dig på opersonliga lösningar.


Du som valde korten högst upp till vänster och längst ner till höger: Välj bort struntsaker och små irritationsmoment, och gärna också små tidsfördriv och småprat. Om du koncentrerar dig på det som är viktigast så kommer du att kunna genomföra enormt positiva förändringar. Men du måste vara fokuserad.


Du som valde korten högst upp till höger och längst ner till vänster: Våga säga vad du tänker, särskilt om det som hindrar dig är att du är rädd för vad andra ska tycka. Det är inte i hela världen att bli kritiserad, och dessutom är det ganska liten risk för att du blir det. Rätt ofta är ärlighet, intresse och visad medkänsla något som andra uppskattar.

59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page