top of page
  • Skribentens bildTor

Varför går min sambo ifrån mig i drömmen?

Fråga Tor och Hanna: Jag har en återkommande dröm. Min älskade sambo lämnar mej, o när jag försöker ringa honom, så slår jag fel nummer gång på gång. När jag väl kommer fram så antingen är telefonen avstängd eller också vill han inte träffa mej. Sen vaknar jag gråtfärdig, men blir lugn när jag ser att han sover jämte. Vad betyder denna dröm? Anki


Drömmen handlar inte om relationen mellan er

Svar: Drömmen handlar troligen inte alls om din partner utan om känslor av otillräcklighet på andra områden. Det drömmen gör är att den tar abstrakta känslor du har varje dag (allt ifrån småsaker som att du kanske inte hinner till bussen till större saker som missförstånd på jobbet) och ger dem form som en enda sak - att din sambo lämnar dig. Tyvärr blir ofta resultatet av den här typen av drömmar att man blir mer lyhörd mot partnerns behov och mindre mot de små bekymmer drömmen egentligen handlar om och det gör att drömmen blir återkommande. Ta itu med en del av de andra sakerna i livet som inte riktigt går som du vill och så fort du är på rätt spår så kommer du att märka att drömmen förändras.

842 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page