top of page
  • Skribentens bildTor

Varför finns hon kvar i mina tankar?

Varför kan jag inte släppa henne trots att hon brutit all kontakt? Varför ligger ett lovat löfte sen rätt länge tillbaka fortfarande och håller mig tillbaka och varför har jag fortfarande dåligt samvete bara jag pratar med en annan tjej? Det gör ont att gå vidare, tankarna går ”tänk om jag hittar någon ny och så kommer hon tillbaka?” Varför känns det fortfarande över ett halvår senare som att hon är den enda som kan göra mig lycklig?

Ok?Svar: Så länge du inte släppt taget om henne så upplever du undermedvetet att du inte behöver gå vidare. Det kanske låter dumt men det är ditt undermedvetna som är orolig för nya förluster, nya människor och att du kommer mäta det du kan få med det du haft och inte känna att det är tillräckligt.

Att sörja ett förhållande tar tid och 12 månader innan man är på fötter är inte ovanligt men i ditt fall så är det snarare hur du omedvetet ser på framtiden som är det stora hindret.

Hon kommer inte tillbaka, din lycka ligger framför dig och när du hittar en ny kärlek kommer den vara större än din gamla så du tar inga risker med att gå framåt – det gör bara att du slipper vänta på att ditt liv blir lyckligt igen.

Din framtid ligger framför dig – inte i det som redan passerat.

31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page