top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Var träffar jag kärleken del 2

Ibland samverkar jag och Hanna något mindre bra och då kan det bli så att vi svarar på samma fråga oberoende av varandra.

I vanliga fall gäller "först till kvarn" på vilket svar vi publicerar men det slog oss att det kunde vara intressant för er alla (och ES i synnerhet) att se hur lika (och olika) vi tolkar horoskopen och vad våra kort säger oss.

SÅ det här är min tolkning av stjärnor och kort för ESs fråga (Hannas hittar ni under rubriken "Var träffar jag kärleken")

Ha en fin nyårsafton och ett härligt gott nytt 2020


Kärleken är en stor sak för dig

Fråga Tor och Hanna: Hej! Jag är nyfiken på kärleken i mitt liv och var det är störst sannolikhet att jag träffar kärleken?

ES


Svar: Venus är din ledstjärna då det var den planet som precis steg över horisonten exakt när du föddes och det gör att kärleken i ditt liv kommer vara stark, avgörande och långvarig. Det betyder också (paradoxalt nog) att den kan vara lite svårfångad eftersom du visserligen blir ganska lätt förälskad men det krävs betydligt mer för att du ska bli kär och agera på de känslorna.

Det finns starka förebilder i ditt liv. Människor du ser upp till och har som ”idoler” som på sätt och vis sätter ribban för vad som krävs av den du vill leva med. Det gör att du troligen träffar din livs kärlek när du ägnar dig åt hobbies eller frivilligarbete som gagnar andra. Hjälparbete, föreningsverksamhet eller välgörenhet är exempel på platser där du springer på den du kommer bilda relation med. Det kan också vara via ditt jobb om det arbetet handlar om att hjälpa andra (vård, omsorg och juridik är exempel på såna jobb) men i så fall är det inte en arbetskamrat utan någon vars syfte är likt ditt men som du träffar via ditt jobb.

2020 är inte ett otroligt år för att träffa den stora kärleken men allra troligast är att du träffar hen när du är mellan 30 och 34 år. Däremot kommer det troligen gå väldigt fort när ni väl mötts för att bygga ett liv tillsammans är en självklarhet för er båda.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page