top of page
  • Skribentens bildTor

Var finns svaren?

Var hittar jag svaren på mina frågor?

”Sven”Hej Sven: Du svarar på så många frågor vi kan och lägger ut svaren på vår hemsida. Det är där du hittar dem men vi länkar också till dem från FB så du kan få notifikationer därifrån om du inte vill surfa in på sidan regelbundet.

Många som frågar väljer att skriva under en signatur så att de känner igen sina fråga och sitt svar. Om man inte gör det väljer vi ofta en signatur som är lätt att känna igen för den som frågar (till exempel kan Sandra Danielsson bli "Sanna D") eftersom vi plockar bort all information du skickar till oss som gör att du kan gå att identifiera.

Vår tanke är att alla ska kunna ställa de frågor de önskar, även om de är känsliga eller djupt personliga, utan att riskera att deras önskan att få svar ställer till det för dem i det verkliga livet.

Det gör att om du scrollar bland frågorna i frågelådan (ligger under rubriken "PREMIUMSIDOR" under fliken "FRÅGOR OCH SVAR") kommer du hittar poster om väldigt intima ämnen som otrohet, oegentligheter på arbetsplatser, svårigheter att trivas med vänner och/eller arbete, missbruksproblem, mm, mm.

Om du verkligen inte vill att andra ska kunna läsa din fråga och ditt svar kan du be om att få svaret på e-post men det är en tjänst som kräver att du är PREMIUMmedlem på sidan (99 kr/månad eller 49 kr för att prova på i två veckor) då får du också tillgång till en massa andra tjänster.

När det kommer till hur vi väljer ut vilka frågor vi besvarar så svarar vi som regel på din fråga inom 48 timmar och sedan suddar vi inkorgen så att vi inte har personlig information om människor liggande hos oss i onödan. Det gör att om du inte fått svar efter 48 timmar så hann vi inte svara på din fråga och då kan du posta om den igen tills du får svar.

Hoppas att det var begripligt och uttömmande och svarade på din fråga.

32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page