top of page
  • Skribentens bildTor

Vad väntar i framtiden?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Vad händer i mitt liv i framtiden?

SonjaSvar:2020 blir lite av ett mellanår för dig där det inte sker särskilt stora förändringar, i alla fall inte för dig personligen. Var lite försiktig med att lita på människor du möter under maj till juli för de talar om stora saker men har betydligt mer själviska motiv. Misstro inte alla rakt av men utgå från att det finns mer än osjälviska skäl bakom stora utspel. Hösten handlar en hel del åt att ordna praktiska saker med hem, jobb och aktiviteter men det kommer ett lyft fram mot november december som verkar ha mer med relationer och kärlek att göra. En nytändning eller nyförälskelse som det ser ut.

2021 blir ett år av nya och vidgade horisonter fullt av nya intryck. Det handlar mer om personlig utveckling än om resor så utbildningar, kurser eller nya fritidsintressen är en bra väg att gå. Det här är också ett år då det går lätt att träffa människor och bygga relationer.

2022 och särskilt 2023 cirklar mycket runt resor och byte av miljöer. Att flytta, resa långt, flytta ihop med någon eller påbörja nya projekt går väldigt bra men försök att avsluta saker såå att du inte står halvklar. 2024 markerar starten på ett nytt livskapitel och det du för med dig in som inte är i hamn riskerar att aldrig bli klart.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page