top of page
  • Skribentens bildTor

Vad ska jag välja?

Vad är mitt nästa steg i livet?

Ann


Det finns flera dörrar du kan välja att öppna och bakom dem ligger stora förändringar

Svar:Du står inför en stor livsomställning men just nu kommer du komma in i en period där du har oerhört mycket att göra. Det är huvudsakligen jobbinriktat och handlar om att ta hand om det andra inte lyckas med riktigt.

Korten pratar om ledarskap och att visa med exempel och mod.

Detta kommer dock vara ganska ohållbart eftersom det sliter på dig mer än det ger och det kommer att leda till att du behöver göra en ganska stor förändring efter det för att hitta ny kraft och en ny riktning i livet.

Vad den består i är inte riktigt tydligt eftersom den handlar om att göra stora och kanske också ganska svåra val (på det personliga planet framför allt).

Titta på det du gör i livet och vad som gör dig lycklig samtidigt som du bör uppfylla de drömmar du har. Ett riktigt bra val är att titta på vilka möjligheter du har på andra platser för korten pratar inte direkt om en flytt men definitivt på en stor omställning och erfarenhetsmässigt betyder det oftast att när du sätter efter det nya i ditt liv kommer det krävas stora förändringar av allt annat fäör att det ska kunna gå i lås – och en av de vanligaste förändringarna är att det du strävar efter bara går att hitta på en annan plats.

Så just nu är det mer en fråga om att stiga fram där andra inte klarar av att göra sin del för att i nästa läge ta stora kliv mot nya drömmar.

Vanligen brukar korten vara betydligt mer exakta men det är mycket som ändras just nu och det är mer än bara dina förutsättningar och val som avgör vad som är möjligt och framför allt var det kommer att vara möjligt.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page