top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

Vad ska jag satsa på 2020?

FRÅGA TOR OCH HANNA

Hur blir mitt år 2020? Vad ska jag lägga mitt fokus på?

Petra


Träning och livsstilsförändringar går jättebra särskilt andra halvåret.

Svar: 2020 blir ett intressant år för dig där särskilt andra halvåret är som gjort för nystarter och satsningar på hälsa och självutveckling. Men vi tar det mer när vi kommer dit.

Under de närmaste månaderna kommer du känna en viss frustration. Du gillar tempo och att saker är på väg någonstans – allra helst att det är du som får saker att röra sig i någon vettig riktning – men just nu är det mest yttre omständigheter som gör att saker står och hackar.

Ljuspunkter finns det desto bättre en hel del av.

Inledningsvis – du har lätt att lära dig nya saker – särskilt under organiserade former så kommer du åt att gå utbildningar fram till maj är det ett stort plus.

Slutet av mars och hela april är riktigt bra månader för resor mer vänner och att lära känna nya personer och göra starka intryck på andra. Här finns det också rätt stora chanser till ett lyft i kärlekslivet – framför allt april är en förälskelsemånad.

Sommaren börjar rätt slött så vill du chilla med sol och strand är tiden fram till sista veckan i juli helt rätt för dig. Detsamma gäller om du vill ha en kärlekssemester.

Augusti är perfekt för antingen arbete eller upplevelser och sedan följer en intensiv och väldigt givande höst.

Det hänger dock lite på att du tar tag i saker för även om mycket är på gång så hänger det på att du tar initiativ.

Allra bäst går sådant som kräver att du rent praktiskt gör saker. Träning, livsstilsförändringar, byta jobb och flytta är alla bra exempel på sånt som kommer fungera riktigt bra i höst.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page