top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Vad menar min tarot?


Varje dag drar jag ett kort ur min tarotlek. Det blir ofta samma kort, en gång tre dagar i rad. Kortet är Page of Cups. I min tarotbok står det att kortet betyder "kreativitet, intuition, undermedvetna budskap". Vad betyder det här?

"Nyfiken"


Svar: Brukar din tarotlek använda sig av tolkningarna i boken? I min erfarenhet är det ganska ovanligt men det är bara du som vet hur just din lek gör.

När ett kort dyker upp om och om igen så pekar det på att din tarotlek tycker att någonting är väldigt viktigt för dig att veta. Oftast handlar det om något man ska styra mot, inte från. Så även om ett "otäckt" kort som till exempel Tornet dyker upp om och om igen så är det sällan det handlar om att varna för fara. Det är troligare att tarotleken menad att det är en rejäl förändring på gång och att det kloka är att styra in i den, inte försöka undvika den.

Generellt skulle jag ha tolkat Bägarnas page som att du kommer att få en ny möjlighet som rör någon form av skapande, tro eller kärlek.

Mitt råd till dig skulle vara att du sätter dig ner med din tarot i lugn och ro och frågar vad det hela handlar om. Om du gör ett större lägg så får taroten en chans att förklara sig.

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page