top of page
  • Skribentens bildTor

Vad känner han egentligen?

: Det är så här att min pojkvän har gjort slut/uppehåll med mig. Vi hade varit tillsammans i en månad. Han säger att han har inte blivit kär i mig än. Men att jag är drömtjejen. Jag har allt det han vill ha i en tjej. Han trivs med att vara med mig, tycker om mig, jag är söt och trevlig, men han är inte kär i mig. Så han tyckte att vi skulle ta en paus och inte prata med varandra på ett tag. Sen ringde han mig för en vecka sen ungefär och vi pratade i ungefär en och en halv timma. Men han nämnde inte ett ljud om just vårt förhållande och det gjorde inte jag heller. Han sa att vi skulle höras i veckan men det har vi inte heller gjort. För två veckor sedan ringde jag honom för att jag ville veta plus att jag hade lite saker hos mig som var hans. Jag bjöd in honom på kaffe och vi satt och pratade i ett par timmar och hade jättetrevligt. Sedan åkte vi ut till hans föräldrar för han skulle laga min bil och när vi skulle hem igen så frågade jag honom hur han ville ha det. Då sa han att så som han kände nu ville han bara vara kompis. Jag var helt förstörd och är det fortfarande. Vill så gärna vara med honom. Jag har skrivit ett brev till honom som jag vill ge till honom men vet inte om jag vågar!!! Det kanske skrämmer honom ännu mer, jag vet inte. Jag undrar om det kommer att bli vi igen eller inte? Jag tycker otroligt mycket om honom och vill vara med honom. Så jag hoppas att ni kan tala om för mig vad som händer. Och om jag har gjort något fel. Och en grej till jag undrar: Allt han sade till mig om det där med drömtjejen var det bara bluff eller inte, något som han bara sade för att vara snäll. Jag hoppas att ni kan se det!!! "Olycklig "fisk""


Svar:

men som kärlekspar har ni mycket att kämpa emot. Det finns utrymme för passion visserligen men också för konflikter och för frustration över en relation som lovar mycket men håller rätt lite.

Jag förstår att du är ledsen nu eftersom du är kär i honom och eftersom det han sade lät så rätt (och förmodligen menade han det, även om han kanske tog i lite extra just för att du inte skulle bli ledsen), men om jag vore du skulle jag försöka gå vidare och hitta någon annan. Hopplöst är det såklart inte - det finns inga hopplösa relationer - men det är inte särskilt troligt att det blir ni igen. Eller att det blir bra, om ni blir ett par. Möjligen om ni båda två såg det som en romans och inget mer - en mycket farlig väg att gå eftersom det nästan alltid slutar med att någon blir djupt sårad. Det finns en gnista mellan er men det går inte riktigt ihop, och ni skulle båda två ha svårt att finna trygghet hos den andre på sikt. Ni är båda två födda i vattentecken och behöver båda en partner med ett mycket innerligt känsloliv ... men ni har båda Månen i eldtecken så ni två själva har livliga, eldiga, hastigt växlande känslor. Följaktligen skulle du passa bättre ihop med en fartig Vädur eller Våg t ex, som då gärna får ha Månen i lugna Jungfrun eller Fiskarna. Det är snudd på hans raka motsats.

Jag beklagar, det är alltid trist när det inte vill fungera ... men det finns betydligt bättre alternativ för dig än just han. Vill du ändå ge honom brevet, så gör det. Du har ju inte gjort något "fel" heller, en relation kan inte bygga på att man gör sig till åt olika håll utan man måste vara sig själv. Annars håller det ändå inte i längden (eller så blir man mycket olycklig). Här är det troligen mest fråga om att han som är Kräfta och har Månen i Skytten drar sig för att binda sig, och klaffar det då inte på pricken så drar han sig ur

52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page