top of page

Vad händer om jag hoppar av?


Jag har varit mycket aktiv i en förening men orkar inte längre och trivs inte heller med den nya inriktningen som allt har tagit. Två av mina bästa vänner är med i samma förening, förlorar jag dem om jag hoppar av?

"K"


Svar: Det ser ut som om det är, eller har varit, rätt många konflikter runt det här redan. Kanske har det att göra med den där nya inriktningen som du nämner. Jag tror att det blir mer turbulent framöver och att det är bättre att du lämnar föreningen nu än då. Det är mycket möjligt att vänskapen får sig en törn men jag tror att den håller, särskilt i den ena fallet. Det ser också ut som om du får en del nya vänner framöver, kanske i samband med ett intresse som du redan har men inte har hunnit eller orkat satsa så mycket på.

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page