top of page
  • Skribentens bildTor

Vad händer med mitt förhållande?

Jag har mycket tankar och funderingar kring mitt förhållande. Blir de bra ?

CI88

Dina önskemål och behov inför framtiden och relationen är helt rimliga - sätt efter dem!

Svar: Som jungfru född precis i slutet på fullmånen (med Månen i Väduren) gör det att för dig handlar ett förhållande väldigt mycket om att dela, kommunicera och kanske framför allt att hålla vad man sagt och lovat.

Det gör att vissa av de utmaningar som alla förhållanden går igenom blir extra jobbiga, och viktiga, för dig så det är inte konstigt att du funderar mycket över din relation.

Det blir Morigana som står för Tarotlägget denna gång – det här är hennes typ av frågor.


Just nu: Du befinner dig i en livsfas där du vill ha utveckling och strävar efter nya saker och du vill gärna ha din partner med dig. Det leder till att du ofta ”spelar” en närhet och glädje du inte känner i hopp om att det ska ger er tillbaka lite av det ni hade så att det kan ge er en språngbräda in i den framtid du behöver. Du hoppas att det kommer fungera men innerst inne tvivlar du.

De största hoten: Att ni inte drar jämt och att du känner att din partners humör och ovilja att ändra sig eller medge fel skapar olust och ett avstånd mellan er.

Samtidigt har du kommit till en plats i livet där du har en rätt klar bild av vad du vill ha och vad som gör dig lyckligt och när du känner att ni inte delar den upplever du att du blir isolerad i förhållandet. Att du talar för döva öron. Kan ni inte bryta detta kommer förhållandet inte utvecklas och det kommer äta på din lycka och framtidstro.

Vägen framåt: Sätt av på resan du vill göra – det du behöver fylla ditt liv med är viktigare än vem du gör det med. Om du strävar efter det du vill ha ut av ditt liv och din relation aktivt och styr mod de målen kommer du kanske inte lyckas och när du gör det kanske det inte blir riktigt i den form du tänkte MEN om du inte försöker kommer du att bli bitter över det och det kommer förgifta inte bara relationen utan också ditt hopp för livet och framtiden. Hjärtat vill vad hjärtat vill och de behov du har som människa för att uppleva att du har nått det liv du strävar efter måste du jaga. Även om det kommer ställa din partner inför tuffa val. När du har en uttalad önskan och partnern inte har det är det alltid viljan som slår tveksamheten. Det vore annat (och faktiskt bättre) om det din partner ville var tvärs emot dina önskemål för i det läget skulle ni kunna resonera, argumentera och hitta en bra väg tillsammans eller var för sig. Det du riskerar att fastna i är en evig väntan på någon som säger sig vilja ungefär i din riktning kanske men aldrig fattar ett beslut.

Fatta beslutet åt er i det fallet, vad det än leder till är det bättre för inte bara dig utan er än om ingenting händer. Du behöver sätta av mot dina livsdrömmar och mål nu annars riskerar du din lycka på ganska kort sikt.

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page