top of page
  • Skribentens bildTor

Vågar min vän satsa på kärleken?

Ska min vän satsa på den mannen hon träffat och är kär i ? Och bör hon hyra ut sin fina stuga för att slå sig ihop med honom ? Jag orolig och tycker hon blir för mycket upp i det blå och ser inte klart när hon är kär . Är han värd att satsa på eller kommer hon bli sårad / besviken?

N


Att hyra ut stugan är ett bra alternativ som gör att hon slipper bekymmer men inte förlorar något om det skulle krascha.

Svar: Tack för att du skickade med födelseuppgifter för dem båda – jag får inte spå i andra hand pga de etiska regler vi använder men horoskop är helt ok eftersom det ”bara” involverar skicklighet och kunskap

Inledningsvis bör man säga att din vän är lyckligt lottad som har en kamrat som du som bryr sig om henne så mycket som du gör och oroar sig för henne och vad som väntar.

Vad gäller din väns kärlek och mannen hon förälskat sig i Kräftor och Jungfrur fungerar ganska bra ihop generellt dock strävar Kräftan mer efter passion och förälskelse medan Jungfrun ser fram mot den gemensamma vardagen mer. Det leder till att det kan gå ganska fort eftersom Kräftan vill flytta ihop för det är en del av det vilda och passionerade medan Jungfrun ser det som ett naturligt steg för att skaffa det där gemensamma lugnet.

Så fungerar det också i din väns fall och det gör att det kommer gå fort och ska de ha en bra chans behöver det också gå fort.

Dock finns det en del hinder på vägen. Det första är att de visserligen passar bra ihop men det saknas lite av den där kemiska ”magin” som gör att passionen håller i sig och går över i djup kärlek. Det gör att det hela kan falla in i en visserligen mysig men väldigt vanlig vardag mycket snabbt och det är inte vad vare sig han eller hon vill.

Här kan de motverka ett ”ras” genom en aktiv fritid. Om de idrottar tillsammans eller har ett fritidsintresse som tar upp mycket tid gemensamt kommer kärleken växa.

Fördelen är att det gör att man vet väldigt snabbt om det kommer flyga eller spricka. redan efter 3-6 månader är de antingen ett etablerat par eller så har det redan kraschat.


Att hyra ut stugan är en bra idé eftersom det gör att hon har kvar den om det inte går som hon vill men att hon slipper bekymmer och kostnader så länge.

Som du förstår finns det alltså en risk att det inte går bra men chansen till lycka är definitivt värt det. Jag ser inga problem förutom de jag sagt utom möjligen att det inte har samma humor och inte skrattar åt samma saker. Så det finns bra kärleksmöjligheter. Det lönar sig mer att ge henne chansen att flyga och plocka upp bitarna om det eventuellt kraschar än att kasta grus i kärleksmaskineriet nu.

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page