top of page

Välj ett kort inför helgen


Välj ett kort

Hej, Hanna här!


Den här fredagen kör vi två lägg. Ett om kärlek - det kommer strax - och ett om andra saker, för dig som inte kan (eller vill) ägna helgen åt romantik, eller som siktar på att hinna med mer än en sak under helgen.


Välj ett kort, och läs sedan din tolkning här nedanför. Vill du se ditt korts framsida så hittar du den bilden längst ner.

Korten gäller alltså helgen 21-23/2.
Du valde kort nr 1: Det här är inte en helg för att göra saker, det här är en helg för att kläcka nya idéer och skaffa inspiration. Prata med vänner, surfa runt lite på nätet, läs böcker, se filmer, bläddra i tidningar ... kort sagt, fyll på med lite nya intryck. Snart är det vår och du kommer att bli sugen på förnyelse. Då är det bra om det redan finns en plan eller åtminstone önskedrömmar.


Du valde kort nr 2: Det du behöver är en balanserad helg. Nyckelordet är lagom. Lite motion och frisk luft, lite lättja, lite nytta, några sociala aktiviteter och lite egentid. Du mår bra av omväxling men dåligt av stress, och därför är det viktigt att inte boka in för mycket. Undvik också sådana aktiviteter som du vet att du kan uppleva som ansträngande eller mycket energikrävande.


Du valde kort nr 3: En ovanligt lyckad helg för dig som jobbar. Om du är ledig så mår du bra av att ha något projekt på gång, helst ett som du mer eller mindre kan slutföra under helgen. Du har ett behov av att känna att du har åstadkommit någonting påtagligt. Det här är också en bra helg för handel, även byteshandel, och shopping. Du har ett öga för fynd, särskilt begagnade fynd.


Du valde kort nr 4: Det handlar om kärlek och omtanke. Du trivs bäst om du tillbringar helgen tillsammans med människor som du verkligen håller av, sedan spelar det mindre roll om det handlar om dina barn, släktingar eller goda vänner. Du har inget emot att bli ompysslad men allra gladast blir du om du själv får rå om andra och märker att de mår bra av dina omsorger.


Du valde kort nr 5: Den här helgen handlar om din hälsa. Kanske har du varit sjuk eller väldigt stressad, kanske är det bara februari som tär på reserverna. Men du behöver en helg med fokus på hälsa, välmående och återhämtning. Undvik sådant som är ansträngande eller tar mycket tid, du behöver vila och du behöver ha utrymme för både spontana pauser och egna infall.Korten ligger i samma ordning som på den övre bilden

85 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page