top of page
  • Skribentens bildTor

Två intressanta män

Hej Tor och Hanna Jag har tidigare ställt fråga runt min "vän" och jag vet inte hur jag ska ställa min fråga nu. Jag vet att vi har mycket speciella band och det har skrämt mig mycket. I dag har vi tyvärr ingen kontakt alls och i min värld beror det på att vi träffade varandra för tidigt, att vi inte var färdiga för varandra. Så min fråga måste bli ... kommer vi att hitta varandra igen, när tiden är rätt? Det finns även en annan man i mitt liv, en verklig vän. Hur ser framtiden ut för oss?

Knasbubbla

Båda relationerna har en framtid men du kan bara välja en - i alla fall i taget.

Svar:Jag kan förstå din starka koppling till den första mannen, ni har verkligen många starka band mellan er och chansen är mycket stor att han inte glömt dig heller. Ni har som sagt mycket att bygga på och det kan bli riktigt bra.

Problemet är att ni inte kommer hitta varandra av en slump och att han har annat i sitt liv som gör att han inte kommer komma på tanken av sig själv. Det ger dig bara en möjlighet att få ett förhållande med honom och det är att du bygger det själv.

Ta kontakt med honom via FB eller annan plattform, börja prata, se om han vill ses och se vart det leder. Det här är inte en relation som kommer vara enkel att få igång – han är inte på en sån plats att han tror sig behöva dig just nu men det finns ett intresse som går att väcka till liv och det kommer definitivt vara värt mödan och tiden för att du ska inleda något är inte optimal just nu men mot slutet av sommaren och sedan resten av året kommer ge dig så goda chanser du någonsin får.

Vad gäller den andre är han ett stabilt val med ett solitt intresse. Framtiden med honom ser ljus ut och här kommer det krävas mindre arbete av dig – givet något som ser ut som en möjlighet är han villig att ta ert förhållande längre och att göra det ganska omgående. Här kommer känslorna växa långsammare men i en stadig riktning och ju mer ni bygger tillsammans och investerar i (tid, bostad, resor) varandra desto mer kommer ni att trivas i varandras närhet.

Det kommer kanske inte bli lika hett, i alla fall inte på ytan, men det finns en långvarig och stark hållbarhet i er relation.

Det kommer krävas att du gör ett val för du kan inte satsa på båda – i alla fall inte samtidigt. Mitt råd skulle nog vara (med detta är bara ett råd baserat på odds) Se vad nummer 2 kan bjuda på nu – relationen med nummer ett är svår att få igång under de kommande 2-4 månaderna så du har tid att upptäcka om gnistan mellan dig och den andra är starkare än dina minnen och din längtan.

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page