top of page

Trist årstid, har jag något att se fram emot?


Jag hatar verkligen den här årstiden. Februari är ännu värre men januari är skit. Finns det något jag kan se fram emot, lottovinst, överraskningar, till och med en flirt på jobbet vore bättre än ingenting.

"Ior"


Svar: Jag har goda och dåliga nyheter. Vi börjar med de dåliga: Det händer inte särskilt mycket under dessa två månader. Mot slutet av februari blir det lite mer fart men just den här perioden blir det ont om slumpmässiga glädjeämnen så chansen att det dyker upp en lottovinst är mikroskopisk.

Men det finns som sagt goda nyheter också: Du kan relativt enkelt lägga till saker i ditt liv som gör de närmaste månaderna riktigt lyckade. Det som krävs är att du gör aktiva val istället för att vänta på att något roligt ska hända. Till exempel att du ordnar en fest själv istället för att hoppas på en inbjudan.


Korten rekommenderar en ny hobby som den absolut bästa vägen till en njutbar vinter och vår. Gärna en hobby som plockar fram intuition och kreativitet, så kanske ett hantverk med mycket utrymme för eget skapande, någon konstform eller någon hobby med andlig inriktning. Om du har gått och funderat på något speciellt intresse som kunde vara kul att titta närmare på så är det rätt läge för det nu.

20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page