top of page
  • Skribentens bildTor

Tjejer, hälsa och framtid

hej kan jag ställa några frågor utan kostnad hur blir man av med diagnosen man har samtal eller alternativmedicin kan ni se en ljus kvinna som var i sällskap med en mörk kvinna med barn i stan häromdan. Fanns det något intresse där från någon av dem. och hur gör man med den här familjesituationen man sitter i. Hur länge väntar den ljushåriga kvinnan på en plus den andra kvinnan, ser henne ibland ute och gå. Ligger det något intresse där med från hennes håll.

J.E


Det går att vänta men du behöver göra med och riskera et avvisande för att vinna en livskamrat

Svar: Ja alla frågor behandlas lika och det är alltid gratis alla vi hinner med svara vi på vanligen inom 48 timmar.

Om det går längre tid kan man skicka om frågan (vi suddar alla frågor regelbundet för vi vill inte ha onödig information liggande i systemet). Prenumeranter kan få svar via mail istället och kan läsa sina svar när som helst på sidan.

Nu till frågorna:

Båda är intresserade men ingen av dem känner sig riktigt sedda av dig. Du behöver prata mer med dem och gärna fråga dem om ni kan ses. Det kommer inte ge napp på en gång men utan att du tar det vidare kommer du inte bli mer än ett intressant möte för dem.

Våga vara personlig och lyssna till dem så lär du dig mer och intresset växer.

Ingen av dem ”väntar” men ingen av dem tappar heller intresset. Dock finns det ett tidsfönster för den ljushåriga där möjligheterna försvinner om ni inte tagit nya steg innan sommaren är slut.

Samtal hjälper mer än alternativmedicin just nu. Alternativmedicin kan vara en bra väg för dig men är ingen magisk lösning utan ett komplement. Det handlar om att veta vad som är problemet och välja rätt metod för att nå de resultat du vill ha.

(till exempel fungerar inte lugnande teer mot fysiska skador medan renande kurer inte får bra resultat om behoven är rent psykiska. Vet du vilken diagnos du vill hantera gäller det att välja den metod som fungerar bäst för just det bekymret.

Men som sagt – i ditt fall är det ett komplement – den ”vanliga” vägen ger en bra start på din väg och fungerar som ryggrad i ditt helande.

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page