top of page
  • Skribentens bildTor

Telefondröm

Jag har de mest konstiga drömmarna. Har bara en kort fråga. Ofta drömmer jag att jag försöker ringa ett samtal. Men jag får aldrig en siffra rätt. Jag har glömt bort siffrorna och hur mycket jag än försöker blir det bara fel. Det spelar ingen roll om jag minns numret eller inte. Förut handlade det alltid om mitt eget telefon nummer men inatt var det min pojkväns nummer. I drömmen sa en av mina väninnor att min kille träffar en tjej vid sidan om vårat förhållande. Jag blev knäckt och försökte ringa ringa och ringa men jag hittade inte numret i mobilen. hans namn var felstavat etc. Han hade gömt ett typ av collage bakom kontorsskärmar i sitt hem. Tecknade bilder, fotografier, text etc hängandes i "trådar" som en "mobil" som man hänger ovanför barns sängar... Hm svårt att förklara. Smala tjejer på en "mobil" och barnbilder på en "mobil". (Jag är själv smal) Det jag undrar mest över är vad ringandet betyder. Att jag aldrig lyckas slå numret. Mitt eget har jag ÄNTLIGEN lyckats slå. Sedan dess har jag inte drömt "telefondröm". Är just nu lite nojig över min pojkvän också. Tror att han har "skumma" affärer på gång och att han mår väldigt dåligt men han svarar inte och tycker bara att jag är jobbig då jag frågar. Vi har varit tillsammans sedan okt-02...


Svar: Att försöka ringa men inte lyckas tyder mycket ofta på osäkerhet - eller snarare att man inte får det stöd av den personen som man ringer som man räknar med. När du alltså ringer dig själv och inte kommer ihåg numret så symboliserar det att du ofta gör saker som du egentligen inte vill. (Som följer med ut när du vill stanna inne eller håller med någon på jobbet fastän du vet att han har fel.) Att du till sist kom fram betyder att du brutit barriären och bestämt dig för att stå på dig mer. (Om du tänker på saken så kommer du nog komma på att du dagen innan eller troligare efter stod på dig där du vanligen inte brukar.)

Nu drömmer du drömmen om din kille och troligen så betyder det att du upplever honom som undanglidande. Att han säger saker han egentligen inte menar. Det betyder inte att han "gör dumheter" men det är ett tecken på att något inte fungerar riktigt mellan er (det har du ju redan nämnt i din fråga). Det är svårt att ge bra råd här eftersom han samtidigt måste få ha sin integritet. Testa att beskriva din dröm för honom - jag tror att det kan ge någon form av öppning –

28 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page