top of page
  • Skribentens bildTor

Tar vi över huset?


Kommer jag och min man ta över min svärmors hus, och i så fall när?

"I"


Svar: Frågan ser ut att vara lite mer komplicerad än den först låter. Du kommer att tänka igenom saken och ändra dig flera gånger, och det enda korten vet med säkerhet är att ditt slutgiltiga beslut inte kommer att vara samma som det första beslut du trodde att du skulle fatta. Hela husfrågan verkar mycket känsloladdad, det är inte praktiska hinder (eller fördelar) det handlar om utan det är själ och hjärta som avgör. Jag undrar om det kanske är så att du egentligen inte alls vill ta över huset. På frågan om när (om alls) så säger korten att om det över huvud taget sker så är det efter en avgörande händelse - ett uppbrott av något slag, en större förändring eller ett dödsfall. Och jag tror att det ligger ganska långt fram i tiden.

17 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page