top of page
  • Skribentens bildTor

Tandläkardrömmar

Är så nyfiken på vad nedan dröm betyder om den har nån betydelse för framtiden?

Därför skriver jag igen...o hoppas på svar.

Jag hade en otroligt konstig dröm häromnatten som är så tydlig att det känns som att jag verkligen har upplevt det. "Jag sitter i väntrummet hos min tandläkare o blir inkallad av sköterskan. När jag kommer in till tdl så är det en man jag känner igen som en stylad "kändis", blonderat hår, fyrkantiga markerade glasögon o markerade ögonbryn, men har inget namn på honom. Vet egentligen inte vem det är utan en blandning av flera olika kändisar. I vilket fall som helst så frågar jag honom var min ordinarie tandläkare är, han svarar - Jag är din ordinarie tdl nu, den gamla jobbar numer på Stena Line. Han undersöker mina tänder normalt o säger att han inte hittar några hål, men sen tar han plötsligt en typ av mindre hammare o slår sönder tre kindtänder o säger usch vilka dåliga tänder du har de tål ju ingenting, nu måste jag byta till nya stifttänder. Mina tänder är alldeles söndersmulade ner till hälften. Han är på väg med en tång men jag får panik o hoppar ur stolen o springer därifrån." Då vaknar jag med ett ryck! Vad betyder detta??

"Lena"


drömmar om tänder handlar nästan alltid om förändring

Svar: Din dröm handlar om att acceptera förändring och dra nytta av den. Huvudtemat är att förutsättningarna i ditt liv ter sig likartade som alldeles nyss men att de egentligen har ändrats mer än du vill inse (samma tandläkarmottagning ny tandläkare). Att han slår söner tänderna och vill sätta in nya antyder att det finns oavslutade känslor hos dig, inte de du förväntar dig dock utan ilska och rättmätig besvikelse. Hur och om du vill agera på dem är upp till dig. Det kommer också en praktisk förändring ganska snart inom ditt arbete. Det är troligast en löneförhöjning eller ett erbjudande om ett bättre jobb.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page