top of page
  • Skribentens bildTor

Ta första steget! Någon behöver göra det.

Vill ställa en fråga till Tarotkorten om Kärlek spännande se vad de vill säga 💞 Känner väldig samhörighet/ andliga band med en person som jag känner på distans ,vi har träffats men just nu trevar vi fram båda är lite blyga och försiktiga Jag väntar på hans steg fram mot mig att visa sin Kärlek / intresse kommer han ta steget mot mig ? Och hur ser den närmaste tiden ut kring Midsommar Tex. Kommer vi att träffas och mötas ? Vad känner han i sitt hjärta Jag har tänkt fråga om en träff , Vågar jag och Tackar han Ja 🤗❤️

”Kärlekens språk”


Spännande karuselltur väntar - våga bjuda in så ökar chanserna till lycka

Svar: Det blir två kortlekar som hjälps åt här:

Ni kommer träffas om du tar initiativet. Faktum är att ni träffas ändå men ett flyktigt möte riskerar bli två skepp som passerar i natten.

Vill du att det ska leda till något är det bäst om du bjuder in honom till något du planerar att göra eller gå på. Det är dessutom bättre att inte låta det dröja – det kommer bra lägen för er senare också men ju mer tid hjärtat får på sig desto bättre är chanserna till stor och långvarig lycka.

Ni är som två tveksamma magneter till varandra. Det kommer bli många små steg och det behövs att du börjar för att han ska våga ta nästa.

Det kommer också bli missförstånd och ni kommer båda känna er bortgjorda ibland. När det händer tänk så här – om han hade gjort det jag gjorde – skulle jag tycka att det var en stor sak???

Svart kommer oftare än du tror vara nej och när det är det behöver du ta nästa steg istället för att vänta på hans.

Korten säger att de vill ge samma råd till honom för här gör ni ganska lika men av lite olika skäl.

Det är inte en rak väg men den lönar sig att gå för det finns en bra chans till lycka för er båda.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page