top of page
  • Skribentens bildTor

Stanna eller gå?

Jag lever i en bonusfamilj med eget och andras barn. Det har varit en del utmaningar och jag känner mig trött. Jag vill veta om det bästa är att stanna eller gå. Har funderat mycket på detta och vill helst inte bryta upp, men kanske det är det bästa? Är villrådig och hoppas på svar. Tack och kärlek från mig ❤️

Stenbock


Det är ett svårt vägval men du kommer få hjälp att bestämma dig i sommar

Svar: Prata med din familj om dina känslor och ge dem tid och utrymme. Det kommer en kris i juli som visar vägen och efter den kommer det stå helt klart om det är rätt att stanna eller gå.

Jag vill inte ge ett annat råd nu eftersom det kommer ner till att ni behöver konfronteras med det som verkligen är kärnan till både er styrka och era problem och det händer i juli.

86 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 comentario


Selma Lucas
Selma Lucas
07 jun 2022

Jag vill tacka Dr Alaba för att han tog tillbaka min man som lämnade mig och barnen i nästan 2 år. Jag tror aldrig att han kommer att komma tillbaka förrän jag såg en kommentar på internet om Dr Alaba och jag kontaktade honom, efter att ha följt alla instruktioner som Dr Alaba gav mig, kom min man tillbaka och bad om förlåtelse inom 48 timmar . Tack vare doktorn är din besvärjelse riktigt bra. För er som har äktenskaps-/relationsproblem bör ni kontakta honom för hjälp via dralaba3000@gmail.com, eller så kan ni lägga till honom på whatsapp och viber med detta nummer: +1(425) 477-2744. jag önskar dig allt gott

Me gusta
bottom of page