top of page
  • Skribentens bildTor

Stanna eller gå?

Jag lever i en bonusfamilj med eget och andras barn. Det har varit en del utmaningar och jag känner mig trött. Jag vill veta om det bästa är att stanna eller gå. Har funderat mycket på detta och vill helst inte bryta upp, men kanske det är det bästa? Är villrådig och hoppas på svar. Tack och kärlek från mig ❤️

Stenbock


Det är ett svårt vägval men du kommer få hjälp att bestämma dig i sommar

Svar: Prata med din familj om dina känslor och ge dem tid och utrymme. Det kommer en kris i juli som visar vägen och efter den kommer det stå helt klart om det är rätt att stanna eller gå.

Jag vill inte ge ett annat råd nu eftersom det kommer ner till att ni behöver konfronteras med det som verkligen är kärnan till både er styrka och era problem och det händer i juli.

70 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page