top of page
  • Skribentens bildTor

Slingrig väg till kärlekslycka.

Dyker det upp en ny kärlek för mig inom snar framtid?

A.S.


Annat kommer ta tid och energi från kärleksjakten men det finns kärlekschanser oväntat nära

Svar: Det här bli lite annorlunda för astrologiskt sett skulle chanserna att du lämnar 2020 ensam vara små men enligt korten kommer din väg till lyckan att vara lite mer komplicerad.

Både kort och stjärnor är dock eniga om att juli kan mycket väl bli flirtigt men det är väldigt många grodor mellan de enstaka prinsarna. De flesta du tycker verkar intressanta nog att gå ut med ägnar sig mer åt att reflektera sig själva i dina ögon och förvänta sig att det ska imponera dig snarare än att de genuint vill hitta något gemensamt att bygga en relation på, eller ens se dig för den du är.

Från augusti skulle det egentligen vara mycket ljusare men livet händer och du får annat som tar upp din tid och ditt sinne. Det handlar om förluster, möjligen av människor i din omgivning men troligare strul med finanser och arbete, revanchlust och en möjlighet som gränsar till ett tvång att börja med något helt nytt och annorlunda.

I detta finns dock också en öppning för kärlek och det är troligen med en person som inte kan eller vill gå ut med sina känslor. Så under det närmaste halvåret finns det en öppning för vad som kan bli en långsiktig relation men som inleds som en hemlig affär.

94 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

תגובות


bottom of page