top of page
  • Skribentens bildTor

Skytt + Jungfru = Sant?

Uppdaterat: 28 aug. 2019


Fråga: Jag är Skytt och jag gillar en Jungfru. Men enligt nästan alla horoskop så funkar det riktigt dåligt. Kan det vara en god idé ändå, eller är det kört?

"Nyfiken"


Svar: Nästan alla kärlekshoroskop utgår ifrån ditt soltecken. Soltecknet beskriver vår vardagspersonlighet, och en Skytt och en Jungfru får oftast lite bekymmer med att skapa en harmonisk vardag. De delar sällan intressen, trivs sällan med samma sorts vänner, och kan ofta har svårt att förstå den andras val. Men det betyder inte att inte kärleken kan fungera ändå.


Kärleken styrs av så många andra saker, av känslomässiga behov, fysisk attraktion, och att det "känns rätt". De här sakerna har inget med ditt soltecken att göra. Din syn på kärlek och sex styrs snarare av Månen, Venus och Mars. Det är därför det är ganska vanligt att vi attraheras av människor som vi inte har särskilt lätt att leva med. Så kort sagt, ni är antagligen väldigt olika men det säger inte så mycket om era kärlekschanser. Särskilt inte på kort sikt. På lång sikt krävs det alltid lite extra arbete för att få relationen att hålla om vardagen är komplicerad. Det går, men det går inte utan möda. -Hanna

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page