top of page
  • Skribentens bildTor

Skynda långsamt

Jag är så kluven när det gäller mina känslor. Det har gått så pass långt, efter oändligt med dejtande, förluster av närstående och killar jag inte matchat med överhuvudtaget, att jag börjat tappa tron på kärlek. Jag är i regel rätt eftertraktad, men lyckas antingen skrämma bort karlarna eller blir less på dom. Och de få karlar jag verkligen tyckt om har lämnat jordelivet eller visat sig vara en helt annan person egentligen. Och nu dök det upp en man igen från ingenstans, han känner hela min familj och alla mina vänner, dom älskar honom. Men jag har av någon anledning träffat honom först en enda gång nu. Det fanns en attraktion mellan oss, men jag blir så osäker. För jag vill gärna behålla honom som vän även fast jag ännu inte känner honom. Är han månne något för mig? Eller ska jag bara släppa tanken?

”Jo”


Lär känna varandra som vänner först - det har du igen om/när ni blir ett par

Svar: Han kan vara rätt för dig men ge det tid. Börjar du ett förhållande med honom på denna sida sommaren kommer det bli het men troligen kort – alldeles i onödan.

Attraktionen mellan er mår bra av att byggas upp. En vänskap nu leder inte till ”frienszon” utan till djup, förståelse och innerlighet.

Det finns dolda sidor hos er båda som ni kan komma över och acceptera om ni hanterar dem som vänner innan ni blir ett par men som skulle söndra er om ni tar i tu med den när ni är ihop.

Så svaret är inte att släppa honom utan snarare vänta med att släppa in honom och se vad livet i övrigt bjuder på.

Ska ni bli ett par kommer det ske naturligt någon gång i höst eller tidigt nästa år.

Lycka till

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

تعليقات


bottom of page