top of page
  • Skribentens bildTor

Ska jag satsa på honom?

Hej! Efter mycket strul med mitt ex och ett dåligt mående i över 1 år. Så har jag fått kontakt med en kille. Vi har träffats 2-3 gånger och jag trivs i hans sällskap. Min fråga är! Kommer vi att utveckla någonting tillsammans? Kommer han att fortsätta vilja träffas? Och hur ska jag bete mig, gentemot honom. Vill inte och har inte varit för på.

U.F


Det ni har är en bra början med hopp om en fin fortsättning.

Svar: Spännande och bra för dig. Jag kan bara använda korten eftersom jag inte har hans födelsedatum med det jag kan säga är att:

Han är intresserad och hans känslor för dig växer.

Det finns en ”hemlighet” som han kommer vilja dela med sig när han litar på dig, den kommer påverka ert förhållande.

Var dig själv när du träffar honom. Dels är det den personlighet du har som lockar honom och dels är det bättre att ni ser om ni trivs med varandra ”på riktigt” nu så att ni kan hitta vägar att nå varandra på istället för att det blir hinder för er längre fram.

Så väga satsa, våga vara dig själv och hoppas på en bra framtid men gå in i det med öppna ögon, är det något du verkligen inte står ut med hos honom kommer det inte vara något som ändras framöver.

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page