top of page
  • Skribentens bildTor

Ska jag satsa eller låta bli?

Hej -igen! Tillbaka med en fråga, som har att göra med samma man som förra gången. Kom i kontakt med han i påskas, vi träffades någon vecka efter på en dejt. Fortsatte kontakten efter det och stötte på varann igen av en slump som hastigast på affären. Nu har han sagt att han inte vill dejta mer då han inte känner sig redo för det men att intresset för mig fortfarande finns. Själv kan jag inte sluta vara nyfiken på den här mannen och funderar om han kommer att höra av sig till mig igen? Eller om jag ska ta kontakt, eller om jag bör låta bli? Tankarna går på högvarv...

SW

Text och samtal är ett bra sätt att närma sig varandra i ert fall.

Svar: Låt oss börja med att konstatera att ni är en väldigt spännande kombination eftersom det finns många kopplingar mellan er där en del är klockrena och andra av den sort som utmanar och kan leda till antingen den där extra gnistan som tar ett förhållande hela vägen eller till de där motsättningarna som är rena ”dealbreakers”

Det som gör detta lite trixigt är att alla hans sidor har en direkt koppling till din Sol vilket gör att han nästan slår omkull dig med sin uppenbarelse när ni ses. Dock gäller det omvända i andra riktningen då din Sol binder till hans Sol, Måne, Venus och Mars Det gör att det krävs mer tid i andra riktningen. JA han kommer definitivt att ha svårt att få dig ur sina tankar men alla de tankarna är inte lika enhetligt klara – eller ens positiva – som de är åt andra hållet.

Det gör att varje gång han tänker på att ta upp kontakten med dig kommer en annan liten del av hans hjärna viska ett ”ja, men…” av tvivel och det gör det lite komplicerat att få igång det här.

Och för att vara tydlig – det här kan bli en relation det verkligen lönar sig att satsa på för er båda. Ni har båda mycket att vinna på att vara med den ändra känslomässigt, som par, som möjliga livskamrater. MEN det gäller att få alla de där tankarna av tvivel (som inte finns där för att du någonstans inte är rätt utan mest eftersom du utmanar sidor av honom han inte är van att de kommer till tals när det handlar om relationer.=

Lyckligtvis finns det en brygga i det att ni har en klockren sextil mellan era respektive Merkuriuspositioner som dessutom förstärks av en semisextil mellan din Mars och hans Merkurius och det ger en öppning för att ni verkligen kan klicka över sms, chat och annan kommunikation där det är era intellekt som får mer utrymme.

I det här fallet skulle rådet bli att du definitivt ska ta kontakt med honom och bara ”hänga”. Riskera att hamna i hans ”friendzon”, dölj inte att du tycker att det vore kul att dejta men gör inte det till fokus för samtalen och messen. Bara njut av att prata och lära känna varandra (det här är ett idiotråd i 9 av 10 fall men för just er, så länge han känner så här, är det ett prima sätt att få honom att kliva i lite djupare i bassängen och erkänna för sig själv att han saknar dig mer när du inte är där än han ”stör sig på dig” när du är där.

Detta kommer fodra lite mer tålamod och list än det borde för ni passar så bra ihop men det kommer vara värt arbetet.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page