top of page
  • Skribentens bildTor

Sanndröm eller något annat?

I natt drömde jag att det var jordbävning. Jag var hemma med mina barn i en lägenhet som jag bodde i när jag var ung. När jag gick ut i gården så började det att ramla ner stjärnor, min första tanke var att det var slutet av jorden men sen tänkte jag att jag inte skulle visa för barnen att jag var rädd så då tänkte jag att jag istället skulle önska mig något. När jag vaknade så fick jag höra att det var jordbävning i Marocko i morse. Jag drömde också att min son ville tappa sina tänder och att jag drog bort dem.

Kan detta ha någon betydelse jag kan inte sluta tänka på dem kan ni tyda dem??

"Fabbe"


Jordbävningsdrömmar handlar ofta om risker och upprörande förändringar

Svar: Låt mig först säga att även om det är var en skrämmande upplevelse så är det en positiv dröm du drömde för den talar om förändringar som är på väg och som i första hand rör dina barn. Jordbävningen och stjärnfallet handlar om en större förändring som är på väg i ditt och dina barns liv. Det börjar med något som verkar som en katastrof men där lösningen leder till en ny och bättre start. Troligen har det med arbete och bostad att göra. En flytt eller ett nytt jobb på en annan ort är inte en långsökt gissning. Stjärnfallet betyder att du får oväntad hjälp, eller har tur. Det kan också förebåda ett nytt havandeskap eller liknande. (tips; försök komma ihåg vad du önskade dig i drömmen, det kommer att ge en bra ledtråd om vad det handlar om. Att det sedan var en jordbävning i Marocko är en slump (i det här fallet).

Tänderna betyder att din son är på väg att växa och att du kommer att hjälpa honom. Att tappa tänder betyder att man utvecklas och tar nya ansvar, att vilja dra ut sina tänder tyder på att han söker nya lösningar som han kanske inte är mogen för och att du drar ut tänderna åt honom betyder alltså att du hjälper honom igenom svårigheterna så att han kan nå dit han vill.

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page