top of page
  • Skribentens bildHanna Tolander

Så blir november - välj kort


Välj den korthög som känns rätt för dig.

Hej, Hanna här.

November är nog inte favoritmånad för särskilt många, mörk, blöt, kall och dov i färgerna som månaden oftast är. Men det hindrar inte att det kan finnas ljuspunkter, och vi ska titta lite närmare på dem. Välj den korthög som känns rätt för dig, så kan du läsa din tolkning nedan. Spådomen gäller för hela november. (Vill du se kortens framsidor så hittar du bilder av dem längst ner på sidan.)


Du valde 1:

Du har en ovanligt lätt månad framför dig, en månad med inriktning på familjeliv, kärlek, vänskap och nöjen. Tarotkorten manar till viss försiktighet, mitt i denna lätta och okomplicerade månad kan det dyka upp valsituationer som inte alls är så självklara som de ser ut. Granska fakta, så du inte väljer efter vad du vill ska vara rätt. I övrigt är det en månad att njuta av. Unna dig att slappna av lite, dåligt samvete kan du få en annan gång (om du måste).


Du valde 2:

En väldigt intensiv månad väntar. Du får mer energi, nya förhoppningar, det går bra för din ekonomi och troligen också för din karriär, ditt kärleksliv går också åt rätt håll. Vill du få ut allt detta av november krävs det viss planering; det finns annars en liten risk att du velar fram och tillbaka mellan olika drömmar och ambitioner så att ingenting blir ordentligt gjort. Du måste inte satsa på bara en sak, men du kan inte satsa på alla.


Du valde 3:

November har en rejäl fördel, och en rejäl baksida. Den dåliga nyheten är att du kommer att ha ont om pengar eller ont om andra resurser under månaden, och det är någonting som du verkligen inte trivs med. Den goda nyheten är att en förändring sker och det är en som du verkligen behöver och nog har längtat efter. Det är en process som tar lite tid men saker och ting bör ha fallit på plats mot månadens slut.

(För dig som kanske blev orolig: Döden är ett positivt kort som pekar på förändringar, det är bara i skräckfilmer som kortet förebådar dödsfall eller något annat svårt.)


Du valde 4:

Din månad handlar om kärlek. Det kan vara romantisk kärlek men det kan också vara kärleken till din familj eller din kärlek till Gud. Du kommer hur som helst att tillbringa november med att utföra osjälviska handlingar, finnas där för andra, och också lära dig mer om det som just den här kärleken handlar om (till exempel din roll som partner, dina egna kärleksbehov, ditt föräldraskap eller din tro). Enda baksidan är att du sannolikt inte hinner med dina egna projekt alls, i alla fall inte utan att stressa.


Du valde 5:

Något som har gjort dig ledsen eller som har kostat dig massor av energi tar äntligen slut, och istället kommer något nytt och bättre. Det är svårt att säga exakt vad det rör sig om, det kan vara allt från ditt jobb till en relation. Men det viktiga är att det lyckliga slut som du nog har hoppats på äntligen är inom räckhåll.


Du valde 6:

Du har en knepig valsituation framför dig. Kanske handlar det om tillit, om någon som du inte riktigt vet om du ska lita på. Det kan också handla om ett projekt som du inte vet om du vill delta i. Den mest sannolika utgången är att du inte väljer något av de uppenbara alternativen utan väljer en helt annan väg. Lita på din intuition, det är mycket sannolikt att den leder dig åt rätt håll. Kom ihåg, helt enkelt, att det finns en person som du alltid vet var du har, och det är du.Översta raden: Hög 1. Undre raden: Hög 2

Översta raden: Hög 3. Undre raden: Hög 4.

Översta raden: Hög 5. Undre raden: Hög 6.

305 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentáře


bottom of page