top of page
  • Skribentens bildTor Tolander

SÅ blir din sommar

FRÅGA TOR OCH HANNA:

Hur blir min sommar 2020

Sämlan


Lägg stora resor och omfattande planer tidigt för max njutning

Svar:

I år är det bättre att satsa på lugnt och mysigt än på husrenoveringar eller intressanta resor för stora planer kommer ofta att landa i att alla inte gör sin del och med det följer dålig stämning, osämja och missförstånd.

Satsar du istället på återhämtning, roliga aktiviteter som inte kräver förplanering och att ta dagarna som tillfällen till små roliga upplevelser och spontana infall kommer du få en toppensommar.

OM du vill genomföra något eller göra större resor så finns det utrymme för det också men då ska du absolut vara klar före 28/6. Det är därefter som samarbete och tålamod bryter ihop så finns det sånt du absolut vill uppleva eller göra – planera att göra det tidigt. Efter sommaren blir det annat som kommer ta din tid så då kommer du inte heller få ut lika mycket av större projekt så skjut inte upp saker.

Kan också nämnas att det blir en ganska rolig kärlekssommar, särskilt om du gör de där stora och planeringskrävande sakerna mellan april och juni för det är då du har bäst kärlekschanser och känner mest närhet till andra, särskilt om ni har gemensamma upplevelser eller arbetar mot samma mål.

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page