top of page

Så blir din helg - välj ett kort


Välj ett kort. Din spådom ligger dold under det.

Hej, Hanna här!

Dags att plocka fram tarotleken och se vad helgen 6-8/3 har att erbjuda. Den här gången går det till så här: Du väljer det kort som känns rätt, och din spådom består av de två kort som ligger dolda under det kortet. Det ena beskriver ditt kärleksliv, det andra beskriver något annat (exakt vad varierar).


När du har valt kort kan du läsa din tolkning här nedan. Och vill du se hur dina dolda kort ser ut så hittar du en bild längst ner i inlägget.


Du valde kort nr 1, Döden

Du är lite sugen på en förändring och vill helst inte ha en helg som bara innehåller det gamla vanliga.

Kärlek: Fina möjligheter. Romantik, om du har en partner, och goda chanser att du förälskar dig eller allra minst hittar en bra flirt, om du är singel.

Övrigt: Du har tur i kärlek men faktiskt också tur med pengar. Någonting förbättrar din materiella status. Det kan vara pengar i handen, eller nya möjligheter i yrkeslivet. Eller att du hittar ett riktigt viktigt fynd, till exempel en bostad som passar dig perfekt.


Du valde kort nr 2, Svärdens ess

Du har många drömmar och goda idéer men saknar gnistan som gör att du går från tanke till handling. Kanske är det helt enkelt inte dags än.

Kärlek: Ha ett öppet sinne. Nästan vad som helst kan hända förutsatt att du vågar chansa lite och att du vågar lita på Ödet. Det är ungefär 10% risk för magplask.

Övrigt: Du står på tröskeln till något riktigt viktigt. Det kan till exempel handla om ett stort beslut som kräver att du samlar dig innan du satsar. Det kan också vara en överraskande händelse. Det är viktigt att du väljer väg opåverkad, därför är kortet blankt.


Du valde kort nr 3, Bägarnas kung

Du prioriterar omtanke och hänsyn, inte dina egna behov. Du är bra på det också, du är ett utmärkt stöd och en tillgång för dina anhöriga och dina vänner.

Kärlek: För att ditt kärleksliv ska bli riktigt bra måste du reservera lite tid för dina egna behov och intressen. Annars har du för lite ork över för att det ska bli någon romantik.

Övrigt: Du tar på dig medlarens och rådgivarens roll, ingriper om andra bråkar, lyssnar på problem, ger goda råd och reder ut. Det är väldigt hyggligt av dig och det får dig att må bra, men det finns en risk att konsekvensen är att du inte får något eget utrymme.


Du valde kort nr 4, Prästinnan

Du vill ägna helgen åt utveckling. Kanske utvecklar du något projekt men i grund och botten handlar det om dig, om vad du kan lära dig och hur du kan växa. Det är en utmärkt helg för självinsikt, terapi, hantverk, studier och djupa samtal.

Kärlek: Du är upptagen av att förstå relationerna i ditt förflutna. Inte bara de romantiska utan även de till dina föräldrar, till exempel. Många återblickar och därför ingen romantik.

Övrigt: Du delar med dig av din tid och dina resurser men försöker samtidigt vara lite reserverad eftersom du egentligen vill ha gott om egentid och fokusera på dig.


Du valde kort nr 5, Tornet

Ditt liv känns turbulent och du vet kanske inte riktigt åt vilket håll du vill färdas. Många saker känns osäkra och du är rädd att tvingas fatta beslut för fort.

Kärlek: Passion i all ära, just nu vill du helst undvika den. Starka och stormiga känslor förstärker din upplevelse av att livet är kaotiskt och svårt att hantera. Gärna romantik, men helst i städad form. Nyckelordet är "lagom".

Övrigt: Egentligen vet du att det är dags för en förändring men du är inte redo, och därför undviker du helst all förändring. En helg som är precis som vanligt är vad du vill ha.


Du valde kort nr 6, Månen

En sensuell och mysig helg passar dig perfekt. Du tycker om att lyxa till det lite, att njuta ger dig energi. Det är också en bra helg för andliga upplevelser och övningar.

Kärlek: Var inte rädd för förändringar. Att hålla för hårt fast vid saker skapar inte stabilitet utan snarare motsatsen. Om du har en partner är det viktigt att ni vågar samtala om ämnen där ni inte vill åt samma håll.

Övrigt: Den här helgen är en helg av stora tankar och fina idéer. Boka inte in för många aktiviteter eller för mycket jobb. Det är när du kopplar av som dina drömmar får kraft.
Korten ligger i samma ordning som på den övre bilden.

306 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page